Hírek

Gyönyörű kis falu Shen megyében, Kínában – Sutang

Sutang Village Shibalipu városának déli részén található, Shen megyében, Shandong tartományban, Kínában. A községben összesen 275 háztartás, 870 fő, 100 hektár szántó található. A fő iparág a szennyezésmentes zöldségek és gyümölcsök termesztése, mint például a hosszú bab és a cukkini. Több mint 800 téli meleg üvegház van, és az egy főre jutó nettó jövedelem meghaladja a 30 000 jüant. Az elmúlt években erőteljesen fejlesztettük a zöldségtermesztést, hogy tömegeket vezessenek a közös jólét felé, és új vidéki otthonokat építettünk a földnövelés és -csökkenés összekapcsolásának politikájával. Sorra besorolták a „Nemzeti Demokratikus Jogállamiság Bemutató Falu”, „Nemzeti Civilizált Falu”, „Nemzeti Vidékirányítási Demonstrációs Falu” és „Tartományi Civilizált Falu”.

A Sutang Village-ben működő üvegházhatású zöldségipar közel 100 hektáron terül el, megvalósítva az üvegházi alapokat és méreteket. A falu kollektívája több nyílású palántaházat épített, és jó minőségű palántákat vezetett be, amelyek a környező falu többi lakosának is munkát adhatnak, növelve a falu kollektív bevételét, és meggazdagodni késztetnek más falvakat. Sutangnak jelenleg 3 millió palántára van megrendelése, az eladások elérik a 6 millió jüant. A falu kollektív bevétele várhatóan 200 000 jüannal fog növekedni.

2012-ben a Sutang Village hivatalosan megkezdte új vidéki otthonok építését, amelyek 2017-ben sikeresen átmentek az átvételi vizsgálaton. Az új lakásokba költözőknek csatlakoztak az internethez, padlófűtést szereltek fel, és földgázhoz is hozzájutottak. 2016-ban az egész községben megszilárdultak, kivilágosodtak, megtisztultak, megszépültek az utak. 2017 végén a község déli részén kisméretű szennyvíztisztító állomás épült, mely a község háztartási szennyvizének 100%-át az előírásoknak megfelelően tisztította és vezette el.2023-ban új kényelmi létesítmények, például autóbeállók, utcai lámpák és töltőcölöpök kerülnek hozzáadásra, és az emberek elégedettsége tovább növekszik. Szögletes táncversenyeknek ad otthont, rendszeresen néz vörös filmeket és egyéb tevékenységeket, és gazdag kulturális élettel rendelkezik. Sutang faluban ma a vizes parkban gyönyörű a táj, a tó kék hullámokban hullámzik, és természetesen megjelenik az ember és a természet harmonikus együttélése.

Megosztás