Dorog

BEMER® Érterápia kezelések dorogi A.L Masszázs Stúdióban

Kipróbálnád a BEMER® kezelést, vagy inkább egy saját készüléket vennél bérbe? A dorogi A.L Masszázs Stúdióban mindkettőt megteheted! Sőt, az első konzultációval egybekötött kezelés ingyenes! Mutatjuk miről is van szó pontosan!

A BEMER® kezelésről

Az innovatív BEMER® fizikai érterápia keringésjavító hatásának köszönhetően hatékonyan kezelhető és gyógyítható minden keringési zavarra visszavezethető betegség. A BEMER élénkíti az anyagcserét, javítja a véráramlást, ezért kiválóan alkalmazható az immunrendszer erősítése érdekében is. A BEMER® érterápia egyik fő hatásaként fokozza az emberi szervezet hajszálereiben, a teljes érhálózatban a vérkeringést, aminek következtében a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága javul, a sejtek anyagcseréje felélénkül, energiatermelésük fokozódik. A forradalmi BEMER impulzus a szervezet valamennyi rendszerére hatva, képes lehet visszafordítani az állapotromlásokat, még azok kifejlődése és elhatalmasodása előtt.

Milyen betegségek esetében érdemes BEMER® kezelést alkalmazni?

Porckopás fájdalom, porckorongsérv, autoimmun fájdalom, bélbetegségek okozta fájdalom, sérülések, alagút szindróma, csípőfájdalom, csontfájdalom, derékfájás, gerincfájdalom, mozgásszervi fájdalom, ekcéma, övsömör, nyaki fájdalom, vállfájdalom, láb fájdalmak, térdfájdalom, krónikus fájdalmak, álmatlanság.

Milyen betegségek és panaszok megelőző, valamint kiegészítő kezelésére alkalmazható még a BEMER® kezelés?

Az izom- és csontrendszer krónikus, degeneratív megbetegedései, krónikus fáradékonyság, heveny és krónikus fájdalom, krónikus sebgyógyulási zavar, potenciazavar, krónikus anyagcserezavar (pl. cukorbetegség, zsíranyagcsere-zavar), cukorbetegség okozta vagy daganatkezelés utáni polyneuropathia, korlátozott életminőséget okozó állapotok, perifériás artéria-elzáródásos megbetegedések. További jótékony hatása igazolt: meddőség, megkésett beszédfejlődés, autizmus, asztma, allergia, fülzúgás, szemészeti, fogászati problémáknál, alvászavar, stressz, demencia, immunrendszer erősítése.

Amennyiben bevált a BEMER® kezelés, otthoni használatra bérelhető, illetve vásárolható készülék?

Igen! De miért is jó ez?

  • Kényelmesen otthon is elvégezhető a kezelés.
  • A napi két kezelés a 24 órás hatásával biztosítja a legjobb eredményt, mivel a BEMER kezelés spontán hatása 12-16 órán keresztül tapasztalható.
  • Nem csak te, hanem az egész család használhatja a készüléket korra és nemre való tekintet nélkül, minden nap.
  • Az otthoni a legolcsóbb kezelésforma, hiszen a 2000-5000 Ft/kezelési árak helyett, ha csak egyedül is használod, már mindjárt 1.500 Ft-ra jön ki az alkalom ára. Amennyiben az egész család használja, úgy ez akár pár száz forint is lehet alkalmanként.
  • A készülékhez kezelési tervet, szaktanácsadói támogatást, illetve igény szerint ingyenes orvosi hátteret is biztosítanak.

Bérelhető készülék: Bemer EVO Premium. Ára: bruttó 100.000 Ft/hó.

Saját készüléket szeretnél? Havi 50.000Ft-os részletfizetéssel már megvásárolható!

Miért érdemes csatlakoznod partnerkét vagy befektetőként?

Bővítheted szolgáltatásaidat, pénzt kereshetsz vele, sőt, partnerként akár úgy is bérbe adhatod, hogy nincs géped! A csatlakozáshoz nem feltétel, hogy masszőr legyél! Jelentkezz bátran, ha fodrász, kozmetikus, pedikűrös, természetgyógyász, orvos vagy. Ha még nem vállalkozol csak gondolkodsz másodállásban akkor is!

További információk

A kezelésekkel, a készülék bérbevételével, illetve vásárlásával kapcsolatban további információkat a www.aelmasszazs.hu honlapon és a www.facebook.com/aelmasszazsdorog Facebook-oldalon találsz!

Megosztás