Hírek

Most 800 millióért vehet magának egy saját strandot a Palatinus-tónál

Tavaly májusban az esztergomi id. Rubik Ernő Repülőtér kereste új tulajdonosát, most a 165.172 négyzetméter területű Öböl Music Beach-et kínálják eladásra, méghozzá 800.000.000 forintos irányáron.

Minap a „Dorog élete” elnevezésű Facebook-csoportban osztották meg az ingatlanhirdetést, de mielőtt besétáltunk volna egy áprilisi tréfába, a jelenlegi tulajdonost megkerestük, aki megerősítette, hogy a létesítmény valóban eladó.

Az ingatlan.com oldalon található hirdetés szerint a strandhoz összesen 165.172 négyzetméteres magánterület tartozik (5 ingatlan 5 helyrajzi számmal), melyből 21.800 négyzetméter vízfelület.

A terület több egységből áll, melyek a pihenőhely zavartalan működését szolgálják ki: vendéglátó egységek, parkolók, kempingezésre, sátorozásra alkalmas hely, erdő, továbbá egy zárt magántó is található a területen.

A magánúton megközelíthető egységen egy 240 nm-es minden igényt kielégítő (2010-ben teljesen felújított), lakóingatlanná alakított épület is helyet kapott, amely hőszivattyúval, 15 kW/h napelemmel van felszerelve. Az egész ingatlan padlófűtéses. Ez utóbbi egy része vendéglátó egységként működött korábban a strandot kiegészítve. Igény esetén könnyen vissza is alakítható.

A strand rendkívül népszerű a helyi fiatalok, budapesti pihenni vágyók és a sportolók körében, sőt, autós találkozók kedvelt helyszíne is. A tengerpartra emlékeztető homokos part tökéletes pihenést nyújt az idelátogatók számára. A strandterület erdős egysége kellemes séták helye lehet, vagy akár üdülő építésére is alkalmas, azok számára, akik több napot töltenének el ezen a szép helyen – részletezi a hirdető.

A Palatinus-tó festői környezete, a tó vízének tisztasága még a búvárokat is ide vonzotta. A strand területén búvárbázis is üzemel, így lehetőség nyílik a víz alatti világ megismerésére is. Ez a csodálatos hely keresi most esetleges új tulajdonosát.

A hirdető kiemeli, hogy az ingatlan, per, teher és igénymentes.

Megosztás