Hírek

Több mint hatmillió forintot gyűjtöttek össze a motoros angyalok

Idén rekord összeg, 6.596.000 Ft-ot forint gyűlt össze „A Motorosok is lehetnek Angyalok” elnevezésű jótékonysági motoros felvonulás során, illetve a szeptember végéig tartó merchandise termékek értékesítéséből.

Szeptember 7-én, szombaton 10. alkalommal rendezték meg 1.273 motorkerékpár és több mint 1.700 résztvevő közreműködésével „A Motorosok is lehetnek Angyalok” elnevezésű jótékonysági motoros felvonulást. A cél most is az esztergomi Vaszary Kolos Kórház támogatása volt. Tavaly 5.213.000 forintot gyűjtöttek a motorosok, melyet a kórház traumatológiai osztály eszközfejlesztésére fordítottak. Idén ez az összeg közel 1,4 millió forinttal több. Azt pedig, hogy milyen célra fordítja a kórház ezt az összeget, az átadást követően döntik el, majd egyeztetnek a rendezvény szervezőivel.

Lehotay Kata szervező, a következő sorokat írta az Off Road Motors Lehotay Kft. közösségi oldalán:

„Van úgy, hogy az ember úgy érzi, egyedül maradt a gondolataival, mintha szembe menne az árral, túl sok a negatív behatás és csak peregnek a napok megállíthatatlanul.

Aztán gondol egyet, magára húzza a bőrt, felveszi a sisakot és útnak indul. A motoron minden problémát hátrahagyunk, a nehézségek megszűnnek és a gondokon a két kerék úgy hajt át, mintha az ott sem lett volna soha.

Amikor szembe jön egy motoros, intünk egymásnak és tudjuk, hogy ő épp úgy mint mi, a problémáit hagyja most hátra és ugyanaz az érzelemdömping járja át, mint minket.

Összeköt bennünket ez a tudat, ez az érzés.

2024.09.07-én 1273 motoros indította be egyszerre motorját.

Belefújtunk a képzeletbeli kürtbe és úgy indult meg előre ez a hatalmas erő, amit alkotunk ilyenkor, mint a régi időkben a lovas hadsereg. A képzeletbeli lobogónkon a Motoros Angyal már messziről világít és a cél, már tíz éve ugyanaz; kiállni magunkért, Motorosokért, megvédeni magunkat attól a hamis álarctól, amit ránk akarnak erőszakolni, amióta a motor létezik.

Mi évente egyszer összegyűlünk és letesszük az ütőkártyát az asztalra, bebizonyítjuk, hogy nem vagyunk huligánok, ijesztő vademberek, mindenkinek látnia kell, hogy A Motorosok is lehetnek Angyalok.

Büszkén kiáltjuk a nagyvilágba, hogy idén, a tizedik rendezvény keretein belül, mi, Motoros Angyalok, 6.596.000 Ft -ot gyűjtöttünk össze! Ezt az elismerésre méltó összeget az idei évben is, mint minden évben, örömmel a szívünkben ajánljuk fel az Esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak.

Egy hála és tisztelet szülte gondolatból jött létre ez a rendezvény, ami már hagyománnyá nőtte ki magát.

Az elmúlt tíz évben nőtt a Motoros Angyalok, utasok, motorosokkal szimpatizálók és a támogatók száma, ez számunkra nagy ajándék a rendezvény által.

Azt gondoljuk, hogy mi, Motorosok, büszkén mehetünk ki az utakra és emelt fővel viselhetjük magunkon a pólókat, motorjainkon a matricákat, mert valami olyat teszünk le évről évre az asztalra, ami példaértékű.

2024-ben is elmondjuk, hogy tisztelettel fejet hajtunk előttetek, Motoros Angyalok előtt és ezúton köszönjük Mindannyiotoknak, akik részt vettetek, idén is velünk tartottatok!

Bízunk benne, hogy jövőre ugyanígy, ugyanitt, és talán még ennél is többen leszünk ..!

Isten áldja a Motorosokat!”