Esztergom

Suzukikkal tartanak az élmezőny felé az esztergomi kézilabdások

A 2024-2025-ös idényben az élvonalban szereplő Esztergomi Kézilabda Club három Vitara típusú járművet kapott a Magyar Suzukitól, ezzel is tovább segítve a csapatot a kimagasló eredmények elérésében.

Az esztergomi női kézilabdacsapat nagy változásokon ment keresztül az elmúlt években. Megújult a szakmai gárda és új otthonban, a tavaly februárban átadott Suzuki Arénában készülhetnek és fogadhatják ellenfeleiket. Az esztergomi kézilabdacsapat történelme során második alkalommal szerepel az NBI-ben: 2001-től három és fél idényt töltöttek a legjobb hazai csapatok között. A szakmai stáb célja az, hogy az Esztergomi Kézilabda Klub a hazai kézilabdabajnokság élmezőnyéhez tartozzon.

A Magyar Suzuki – a Suzuki Aréna és a csapat anyagi támogatása mellett – három esztergomi gyártású Vitarával is hozzájárul a nagyra törő tervekhez. A gépjárműveket pénteken adta át Krisztián Róbert vezérigazgató-helyettes és Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető a Magyar Suzuki részéről az esztergomi kézilabdaklub vezetőinek és játékosainak.

Fotók, forrás: Magyar Suzuki Zrt.