Hírek

Tankönyvekre pályázott az esztergomi Montágh iskola

A „Fokról-Fokra” a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány a „Segítünk tanulni” című programjában hiánypótló tankönyveket biztosított az esztergomi Montágh Imre EGYMI Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola készségfejlesztő osztályainak számára.

Egyes kiadványok – Háztartástan, Szövött-tárgy készítő, Kert- és parkápoló – nyomtatott formában nem jelennek meg a tankönyvpiacon, de az OH engedélyével online letölthető és nyomtatható saját használatra.

A tanulást, annak minőségét nagyban elősegítik a kézbe vehető kiadványok megléte. Az alapítvány reméli, hogy a nyomtatott oktatási anyag segíti a tanulási folyamatokat, hatékonyabbá teszi az ismeretszerzést és jobb tanulásiteljesítményt eredményezhetnek.

Az alapítvány köszöni a Spori Print Vincze Kft. együttműködését, gyors és precíz munkáját. A programot az ÉTA (Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetsége) / BM pályázati támogatásával valósították meg, a támogatás összege: 294.970 Ft. A program szakmai felelőse Molnár Mária gyógypedagógus.

Megosztás