Dorog

Elismerték Dankó Kristóf munkáját

Tizenkilencedik alkalommal tartották meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Prima Díjátadót Tatabányán. Az eseményen térségünkből négyen vehettek át elismerést.

Tíz megyei vállalat vehette át az „Év Vállalkozója” díjat. A díjazottak között térségünkből ketten szerepeltek. Az “Év Vállalkozója” díj kitüntetettjei: Gróf Zoltán és Molnár Andrea. A Gróf Trans Kft. egy tarjáni vállalkozás, amely 1991-től családi keretek között működik. 2004 júniusától Kft. formájában végzi belföldi és nemzetközi árufuvarozását, fuvarszervezését, raktározását és áru kezelését. Az esztergomi MAM-BUS Kft-t 2014 tavaszán alapította Molnár Andrea és férje, Arvanitidisz Nikosz. Fő tevékenységük a személyszállítás mellett az Esztergomi Városnéző Kisvonat működtetése.

Demján Sándor 2003-ban megálmodta és megvalósította a Prima Primissima Díjat, ahol a vállalkozók a tudományos, kulturális, művészeti és sportélet kiválóságait díjazzák. Az idei évben Neuzer András, esztergomi közösségépítő, Prima Különdíjat kapott, valamint Dorog főépítésze, Dankó Kristóf, elismerésben részesült munkásságáért, és Prima üvegplakettet vehetett át.

Fotók, forrás: Erős Gábor Facebook-oldala

Megosztás