Dorog

Nem sikerült otthon tartania a Dorogonak a három pontot

Szeptember 22-én, vasárnap az NB III Észak-nyugati csoport 8. fordulójában a Dorogi FC a Balatonfüredi FC-t fogadta a Buzánszky Jenő Stadionban.

A Dorogi FC felnőtt csapata a mérkőzés előtt a 13. helyen álló Balatonfüred csapatát fogadta. A találkozó előtt a játékosok megemlékeztek a tragikus autóbalesetben elhunyt korábbi játékosról, Deres Márkról, akinek korábbi 5 számú mezét ma nem viselte senki.

Dorogi FC – Balatonfüred FC 1-2 (0-0)

Dorogi gólszerző: Gula Boldizsár (71’).

Dorogi játékosok: Bencze A. – Kovács A. (Vajda), Hoszpodár (Balla), Kovács O., Forgó G., Szűcs (Bokán Ba.) – Lénárt, Hajdi, – Szerencsi (Vígh), Gula, Erdei (Ferkó M.)

Bekő Balázs vezetőedző: Ezek is mi vagyunk! Ez egy alakuló , fiatal csapat, ahol benne van az, hogy egy héten belül is ilyen ingadozások lehetnek, sajnos össze sem lehetett a mait hasonlítani az Érd ellen mutatott játékkal. Ma semmi sem működött, nem tetszett sem a hozzáállás sem pedig a mutatott játék, de különösen a második bekapott gól bosszant, ugyanis ilyet nem lehet összehozni az ellenfélnek. Nem dőlt össze a világ, dolgozunk tovább, jövő héten a Kelen ellen ott a lehetőség a mait kijavítani. Idén az első olyan mérkőzésünk volt, ahol mélyen a tudásunk alatt szerepeltünk, a másik vereségünk az Újpest ellen teljesen más kategória volt, hiszen akkor a játékkal és a hozzáállással sem volt probléma. 11 tétmeccs után ma volt a holtpont, innen csak felfelé vezethet az út.

Borítókép, forrás: Dorogi FC / Dorog Város Önkormányzata