Hírek

Pályázati forrásból elektromos targoncát szerzett be egy mogyorósbányai vállalkozó

A mogyorósbányai Arthur Ker Bt. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. Az Arthur Ker Bt. vállalkozásának fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében új eszközök beszerzést valósított meg.

A vállalkozás kőmegmunkálással kapcsolatos tevékenysége egy évtizede működik. A folyamatos fejlődésnek és fejlesztésnek köszönhetően, mára már a természetes kövek teljes körű megmunkálását és kivitelezését tudják vállalni. Jól szakképzett kollégákkal, kiválóan felszerelt műhelyben végzik és a kézműves munka gondosságával váltják valóra megrendelőik elképzeléseit. Mészkőből, márványból és gránitból sablonos és egyedileg megtervezett belső-építészeti kőmunkák végzését vállalják fürdőszobai pultok, konyhapultok és bárpultok, kandallók,lépcsők, párkányok, fedlapok, fedkövek, gyártását, ezen kívül előre gyártott sablonos és egyedi műkő munkákat vállalnak. A növekvő igények kielégítése érdekében a természetes kőanyagok feldolgozásán és a műkövek gyártásán kívül a burkolóanyagok vágásával és csiszolásával is bővítették szolgáltatásaikat.

A projekt választható önállóan támogatható tevékenységei közül az eszközbeszerzés keretében egy könnyen kezelhető, jó fordulékonyságú és megbízható műszaki megoldásokkal rendelkező targonca beszerzését valósították meg, amely a vállalkozás működésének költséghatékonyságát, kapacitásának bővítését szolgálja. Az értékesítő cég, amely a HC gyárral szoros kapcsolatban van. A cég Kína első számú targonca gyára, 1956 óta gyárt targoncákat. Az általunk kiválasztott típus többszörös minőségdíjas termék. Környezetbarát, mivel elektromos targonca beszerzése valósult meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.09.12.
A projekt azonosító száma: 3411384206
A szerződött támogatás összege: 4 999 999
A támogatás mértéke (%-ban): 60%
A projekt címe: Fejlesztés AZ „ARTHUR KER” BT.-nél

Megosztás