Dorog

Gödöllővel játszik Dorog a Magyar Kupában

Szeptember 16-án, hétfőn este az M4 Sport stúdiójában, a Dorogi FC korábbi sportigazgatójának, ifjabb Bene Ferencnek a közreműködésével elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa 32-es táblájának, azaz 4. fordulójának párosítását. A 4. forduló hivatalos játéknapja október 30., szerda; a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Mint ismert a hétvégi Érdi VSE elleni 1-0-s győzelemmel a Dorogi FC felnőtt csapata tovább jutott a MOL Magyar Kupa 4. fordulójába. Akkor a Bekő Balázs így értékelte a meccset: „Rettentően büszke vagyok a csapatra. Csapatként küzdöttünk, csapatként nyertünk, egy nagyon kompakt, és jó játékerőt képviselő Érd ellen. Ez a találkozó NBII-es szinten is jó iramú meccsnek minősült volna, így különösen értékes a továbbjutás. A játékosaim egy percig sem adták fel, az utolsó percig mentünk előre és ez végül sikerre vezetett.”

A mostani sorsolás szerint a megye I-ben szereplő Gödöllői SK az NB III-ban szereplő Dorogi FC-t fogadja a dorogi legendáról elnevezett Szűcs Lajos Sportcentrumban. A Dorogi FC vezetősége szeretné, ha a játékosaik hazai hangulatban lépnének pályára, ezért a klub ingyenesen szállítja el azon szurkolókat a mérkőzésre, akik a buszra való felszálláskor bemutatják az előző hazai bajnoki mérkőzés (Veszprém elleni) jegyét, vagy a bérletét.

Forrás: Nemzeti Sport / M4 Sport / Dorogi FC