Hírek

Yandian város, Shen megye, Shandong tartomány: Kína első számú dinnyevárosa

tuEz Kína dinnye szülővárosa, Kína első számú dinnyevárosa, „Egy falu, egy termék bemutató város”, „Nemzeti mezőgazdasági szabványosítási bemutató övezet”, „Egy tízmilliárd jüanos vidéki ipari különleges város”, Sanghaj zöldségellátási bázisa, Hongkong-Zhuhai-Makaó zöldségeskosár bázisa.

Itt a hagyományos finomság, a „Yandiani sült galamb” országszerte híres. És a Huayan főtt tojás egész Kínában ismert. Ez Yandian város, Shenxian megye,Amely ipari előnyeire építve erősíti ipari alapját.Yandian város kiemelkedő elhelyezkedéssel büszkélkedhet,Ismert mint a „Megye északi gyümölcsöskertje”.Kiváló közlekedési hozzáféréssel rendelkezik,A Qinglan autópálya és a 249-es tartományi út áthalad a városon.

A termékeny földek itt virágzóak,Üvegházak mindenütt,Az élet minden szegletében pezseg,És a dinnye illata évről évre messzire terjed.

Yandian szorgalmas és intelligens lakói,Dinnye palánta tudományos parkot építenek,Dinnye mezőgazdasági kereskedelmi komplexumot,Dinnye e-kereskedelmi ipari parkot,És vidéki e-kereskedelmi képzési és vállalkozói parkot.

Teljes erővel elkötelezettek egy modern, átfogó dinnyeipari rendszer és egy teljes vidéki e-kereskedelmi ipari rendszer kiépítése mellett,Előmozdítva a mezőgazdaság, az ipar és a szolgáltatások integrált fejlődését vidéken.Céljuk, hogy Yandian zöld dinnyéi és zöldségei országszerte híresek legyenek.Yandian dinnyéinek piaci fölénye fokozatosan növekszik,

Kiterjesztik az ipari láncot és egy erős ipari rendszert építenek.

A mezőgazdaság gazdagítja az embereket, az ipar erősíti a várost.A különleges dinnyeiparra támaszkodva,És ragaszkodva az elsődleges ipar által vezérelt másodlagos ipar fejlődési modelljéhez,Gyengeségeket kezelnek és erősségeket fejlesztenek.Termékeiket belföldi régiókban értékesítik, és több mint tíz országba exportálják, köztük a Fülöp-szigetekre, Japánba és Dél-Koreába.Az éves értékesítési árbevételük eléri az egymilliárd jüant, és 1,5 millió dollár devizabevételt hoznak,Az „Erős Ipari Város” stratégia hatalmas fejlődési potenciált szabadított fel,Növekedési osztalékokat hozva és előmozdítva a Yandian szellemiséget.

A társadalmi és megélhetési kezdeményezések virágzanak,A „Dinnyeváros” építése formát ölt,A megyei és városi utak három függőleges, hat vízszintes hálózatot alkotnak, zavartalan hozzáférést biztosítva minden irányban.A lakosság kulturális élete gazdag és színes,Az oktatási hiányosságokat teljes körűen kezelték,És az emberek biztonságérzete, elégedettsége, boldogsága és elégedettsége példátlan szintre emelkedett.

Yandian gyors fejlődése és lakóinak őszintesége és egyszerűségeMegerősítette a „Yandian szellemiséget”, melyet kivételes kitartás, szorgalom, innováció és ellenállóképesség jellemez.

Megosztás