Hírek

Duna TV élő műsor bárhol, bármikor

A Duna TV élő műsora a hét minden napján a természet és a kultúra legszebb, legizgalmasabb aspektusaival várja Önt! A különleges ismeretterjesztő műsorok lenyűgöző tájakra repítik a nézőket, bemutatva a Kárpát-medence természeti csodáit, az itt élő állatok különleges életmódját, és az emberek múltját, hagyományait. A gasztronómia szerelmeseinek is érdemes figyelemmel követni az adást, a főzőműsorok a hagyományos magyar konyha ízeit hozzák közelebb és közben a legkiválóbb séfek és gasztrobloggerek adnak tippeket a tökéletes ételek elkészítéséhez.

Online műsorújság – egyszerű és nagyszerű

A Duna TV élő műsor könnyedén és egyszerűen böngészhető a Musor.tv oldalán keresztül. Az online műsorújság számos előnyt kínál, az élő adás mellett böngészhetünk a következő napok, hetek műsor tervében is.

Emellett minden adáshoz tartozik rövid leírás, műsorismertető, illetve minden esetben azonnal látható az adott műsor ismétlésének időpontja, így akkor sem kell hosszan keresgélnie, ha véletlen lemaradt volna az eredeti sugárzásról.

Ráadásul a Duna TV élő műsor mellett böngészheti az összes magyarországon is elérhető adó kínálatát. Kedvenc csatornáit pedig elmentheti a kedvencei közé, így a kényelmes és gyors online böngészés még gördülékenyebbé válik.

Mindig közel a természethez

A mindennapok rohanásában, a városi életben hajlamosak vagyunk elfeledkezni a természet csodáiról. Pedig kevés dolog képes úgy feltölteni az embert, mint az erdő, mező. A legjobb persze mindig az, ha kimegy a természetbe, azonban érdemes vetni egy pillantást a különböző természet filmekre is, hiszen rengeteget tanulhat belőlük, illetve inspirációt gyűjthet a következő kiránduláshoz.

A Duna TV kínálatában épp ezért megjelenik a természet is, az Erdei utakon – Reviczky Gáborral például a természet szépségeit, a természetközeli életmódot mutatja be, míg a Hazajáró című műsor a Kárpát-medence különleges tájait, az itt található természetet és az ott lakó emberek mindennapjait, kultúráját, történelmét járja körül.

A gasztronómia szerelmeseinek ajánljuk

Ki ne szeretne enni? Na és főzni? Pedig nem olyan nehéz, igaz némi gyakorlat kell hozzá. Szerencsére a Duna TV élő műsora ebben is segítségünkre van, hiszen több olyan gasztroműsor kerül rendszeresen terítékre, ahol ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb fogások receptjeit lesheti el.

Az Ízőrzők című műsor során virtuálisan az ország különböző településeire látogathat, ahol nem csak a helyi gasztronómiát, de a környéken található kirándulási lehetőségeket, látnivalókat, programokat is megismerheti, ahogy a hagyományőrző kézművesek munkáját is. A Főmenüben a Bocuse d’Or nyertes mesterszakács, Széll Tamás és Böröcz Zsófi készítenek ízletes fogásokat, a Borbás Marcsi szakácskönyve pedig egy igazi klasszikus, amely a megszokott lendülettel és a magával ragadó képi világgal varázsolja el a nézőket.

Az elme pallérozása minden nap

Fontos, hogy minden nap tanuljunk valamit, megismerkedjünk valamilyen újdonsággal. A Ridikülben Dióssy Klári lát vendégül különleges embereket, akik a maguk területén kiemelkedőt alkotnak. A művészet, a kultúra, az egészségügy, az üzleti élet és a sport is szóba kerül. A kultúra szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk továbbá a Magyar Krónikát is, a magazinműsor a tudomány, a művészetek és a kultúra különböző szegmenseit mutatja be hétről hétre.

A múlt nagyjait pedig az Álmok álmodói című sorozatból ismerheti meg. A műsor minden adásban egy különleges magyar ember életét és szakmai munkásságát járja körül. Ha pedig már úgy érzi, önnek nem lehet újat mondani, tegye próbára tudását az Agytornában. A Duna TV élő műsorában a nézőknek lehetőségük van maguknak is részt venni és szerencsét próbálni.

Megosztás