Hírek

Karbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok

Három szeptemberi hétfőn, 9-én, 23-án és 30-án Rákosrendezőn a felsővezeték feszültségmentesítésével járó karbantartást végeznek a szakemberek, ezért az éjszakai és hajnali időszakban módosul az állomást érintő járatok közlekedése, több vonat helyett is pótlóbusz közlekedik a Nyugati és Angyalföld, illetve Rákospalota-Újpest között.

Pótlóbuszok

A pótlóbuszok a Nyugati pályaudvar mellől, a Váci úti BKK végállomásról indulnak. Rákosrendezőn a Teleki Blanka utcai ideiglenes megállóhelyen, Angyalföldön a Kámfor utcai BKK megállóban, Istvántelken a Wysocki utcában, az Istvántelek vasútállomás nevű BKK megállóban, míg Rákospalota-Újpestnél az állomás előtt állnak meg.

Az esztergomi vonalat érintő változások

Az Esztergomból 23:35-kor, valamint a Nyugati pályaudvarról 0:25-kor és 4:14-kor induló S72-es vonatok (2181, 2010, 2030) helyett a Nyugati pályaudvar és Angyalföld között pótlóbuszok közlekednek. Az eredetileg 4:14-kor induló vonat pótlóbusza korábban, 3:58-kor indul a Nyugati pályaudvartól. 

A szobi és veresegyházi vonalat érintő változások

A Nyugati pályaudvarról 0:50-kor Szobra induló S70-es és a 4 órakor Vácra induló S71-es vonat helyett (2310, 2520) pótlóbusz közlekedik a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között. Az S71-es vonat pótlóbusza korábban, 3:40-kor indul a Nyugati pályaudvartól.

Hirdetmény_2-es vonal>>

Hirdetmény_70-es vonal>>

Hirdetmény_71-es vonal>>

Térkép>>

Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Megosztás