Dorog

Célba értek a jótékonysági futáson összegyűjtött adományok

Korábban írtuk, hogy 40 órás jótékonysági futást szervezett a Dorogi Futókör Sportegyesület, melyen 319 fő vett részt, akik 4412 kört futottak, ami 1.764.800 méter. Most az összegyűjtött adományok is célba értek!

A Dorog40 programsorozat részeként megrendezésre került 40 Órás Jótékonysági Futás kedvezményezettjei a dorogi általános iskolák rászoruló tanulói voltak. A rendezvényen 319-en vettek részt és összesen 420.000 Ft pénzadományt ajánlottak fel a nemes célra. Emellett természetesen sokan hoztak iskolaszereket is a futásra, többek között iskolatáskát, füzeteket, zsírkrétát, színes ceruzát, rajzlapot és tolltartókat.

Az összegyűlt adományokat Sárdi Tamás, a Dorogi Futókör Sportegyesület elnöke adta át Sitku Pálnak, a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola igazgatójának. Az igazgató úr nagyon örült az átadott iskolaszereknek és a pénzadománynak is és köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik hozzájárultak a sikeres gyűjtéshez. Ígéretet tett arra, hogy a három általános iskola (Eötvös, Petőfi és Zrínyi) tanulói egyaránt részesülnek majd a felajánlásokból.

Fotók, forrás: Dorogi Futókör Sportegyesület

Megosztás