Dorog

Meglepetés bulit szerveztek dr. Dávid Annának

Dr. Dávid Anna házi gyermekorvos, Dorog korábbi polgármestere 2024. augusztus 23-án ünnepelte 90. születésnapját. Ez alkalomból dr. Tittmann János polgármester és a képviselő-testület tagjai is felköszöntötték, augusztus 30-án pedig meglepetés szülinapi bulit szerveztek a kedvelői.

A doktornő kezei alatt generációk gyógyultak, akik úgy gondolták, méltó módon ünneplik meg őt ezen a kerek évfordulón. A Facebook segítségével egy zárt csoportban gyűjtötték azokat a fotókat és üzeneteket, amelyekkel szerették volna őt meglepni. Az ünnepségnek a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár adott otthont, ahol augusztus 30-án a kora délutáni órákban kezdtek gyülekezni a régi és új munkatársak, páciensek és családtagjaik.

A közel 60 fő izgatottan várta a doktornő érkezését, amelyet egy három tagból álló rézfúvós zenekar játéka tett még ünnepélyesebbé. Az eseményen a gyerekek verset szavaltak, majd átadásra került az összegyűjtött fényképekből készült montázs és a kedves üzenetekkel teleírt emlékkönyv is. Nagy sikere volt a 90 szálból álló rózsacsokornak is, amely meghatotta a doktornőt.

Az ajándékok átadása után került sor az állófogadásra, ahol tortát, szendvicseket, hidegtálakat és pezsgőt szolgáltak fel az egybegyűlteknek. A rendezvény jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

Fotók, forrás: Dorog Város Önkormányzata (dorog.hu)

Megosztás