Dorog

Edzőtáboroztak a dorogi birkózók és kempósok

A Dorogi AC kempo szakosztályának sportolói az erdélyi Boga-völgyben, míg a birkózó szakosztály tagjai a csehországi Chomutovban edzőtáboroztak.

Hat kis birkózó és edzőjük, Dóczi Mátyás a csehországi Chomutovban töltöttek néhány napot, ahol a helyiek meghívásának köszönhetően ötnapos edzőtáborban vehettek részt. A szépszámú csoport naponta több edzésen vett részt, melyeken főleg technikai gyakorlatokat tartottak az edzők számukra. A gyerekek a kevés szabadidejükben a várossal is megismerkedtek és többek között a ️strandon próbáltak regenerálódni, kikapcsolódni. Fáradtan, de élményekkel tele tértek haza a versenyzők.

A Magyar Tradicionális Kurayfat Kempo Szövetség és a Magyar Shorinji Toraken Ryu idén Erdélyben, a Boga-völgyében mesés környezetben rendezte meg központi edzőtáborát augusztus 11.-17. között, melyen az eddigi évekhez hasonlóan a Dorogi Atlétikai Club kempo szakosztálya is részt vett. A táborban Soke Ray Ferrell is tiszteletét tette. A tábor részvevőinek egyaránt lehetőségük volt a hét során erőnlétük fejlesztésére, a tradicionális mozgásanyag elsajátítására és a különböző küzdelmi elemek gyakorlására. A szerdai napon a környék természeti értékeinek megcsodálására nyílt lehetőség. A táborban az ország minden területéről közel 80 kempoka vett részt, a dorogi csapatot 11 fővel képviselte. A tábor végül övvizsgákkal zárult, ahol szakosztályunk tagjai közül Kiss Roland 9. kyu-ra, Székely Balázs szintén 9. kyu-ra, Vágvölgyi Vazul 5. kyu övfokozatra tett sikeres vizsgát. Gazda Zsolt 1. Dan fokozatra tett sikeres vizsgát a fekete öv megszerzésével.

Fotók, forrás: Dorogi AC

Megosztás