Dorog

Baleset történt Dorogon és Pilismaróton

Augusztus 24-én, szombaton baleset történt Dorogon és Pilismaróton – tudtuk meg Gányai Balázs rendőr őrnagytól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Gányai Balázs elmondta, hogy 18 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a 10-es út felől Csolnok irányába tehergépkocsival közlekedett egy magyar állampolgárságú férfi, szlovák állampolgárságú férfi utasával. A 1106-os számú út egyik kanyarulatában található bukkanót követően a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, lehaladt az útról, megpördült, majd egy meredek partoldalnak ütközött. A baleset során mind a ketten könnyebben sérültek.

A sajtóreferens elmondta azt is, hogy 22 óra 10 perckor Pilismarótról is érkezett egy bejelentés. Egy esztergomi férfi motorkerékpárral közlekedett Pilismarót felől Esztergom irányába, amikor a 11-es számú főút 57. kilométerszelvényénél található útkanyarulatban először letért, majd visszakormányozta az útra motorkerékpárját, azonban a manőver következtében megcsúszott és elesett. A baleset következtében a járművezető súlyosan megsérült.

Borítókép: Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság