Hírek

Elismeréseket adtak át Sárisápon

Sárisáp Község Önkormányzat képviselő-testülete – évtizedes hagyományokhoz híven – Szent István királyunk ünnepén kitüntetés adományozásával ismeri el a Sárisápért és az itt élőkért kiemelten tevékenykedők munkáját.

A díjakat Takácsné Molnár Anikó jegyzőasszony, Kollár Károly polgármester úr és Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője adta át a falunapon.

„Sárisápért” Kitüntető címet kapott:

  • Gurin Tibor a Sárisápi Bányász Sportegyesület teke szakosztály utánpótlás edzőjeként, valamint az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tagjaként a helyi közösségért végzett több évtizedes kiemelkedő munkájáért.
  • Sárisápi Bányász Fúvószenekar a zenekultúra ápolása, Sárisáp zenei örökségének megőrzése és átörökítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.
  • Mráz László a Dorogi Bányászati Szövetség Sárisápi Nyugdíjas Alapszervezete elnökeként a bányászati hagyományok őrzésért, valamint az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tagjaként a közösségért végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.

„Polgármesteri Dicséret” elismerést kapott:

  • Gyurkó Izabella Kata a sportlövészet területén, a diák országos versenyen elért kétszeres bajnoki címe és kimagasló eredményei elismeréseként.
  • A Sárisápi Bányász Sportegyesület Teke szakosztályának utánpótlás csapata a diáksportban elért országos bajnoki eredményei elismeréseként.
  • Az Equinox Mazsorett Csoport a mazsorettsportban elért kimagasló országos eredményei elismeréseként.

Borítókép: Juhász Lajos
Forrás: Sárisáp.hu Facebook oldal

Megosztás