Dorog

Bekő Balázs: Csak dicsérni tudom a saját csapatomat

A Dorogi FC felnőtt csapata az Újpest FC II. csapatát fogadta augusztus 18-án, vasárnap. Hazai pályán szoros vereséget szenvedett a Dorog, az élvonalbeli keretéből megerősített Újpest ellen.

Dorogi FC – Újpest FC II 2-3 (0-1)
NBIII. Észak-nyugati csoport 2024/25 – 4. forduló
2024. augusztus 18. vasárnap 17:30
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

Gólszerzők: Vajda, Bokán Ba.

Dorog: Tímár – Barna (Vigh), Hoszpodár, Ferkó Á., Forgó G., Ferkó M. – Hajdi (Bokán B.), – Szerencsi, Balla (Wend) – Gula (Bokán Ba.) , Vajda (Sidó)

Bekő Balázs: Egy nagyon jó meccset játszottunk, az erre a meccsre jelentősen megerősített Újpest ellen. Bátran kijelenthetem, hogy ennek a meccsnek az irama és a színvonala, nem NBIII-as volt, hanem ennél jóval feljebb. A mai ellenfelünk ha mindig ebben az összetételben lépne pályára, akkor kiemelkedne ebből a csoportból. Csak dicsérni tudom a saját csapatomat, az első 25-30 percben sajnos nem játszottunk, csak íveltük fel a labdát, de aztán fokozatosan átvettük a játék irányítását. Mindenki odatette magát, senkire se tudok egy rossz szót se szólni. Megvolt a lehetőségünk a győzelemre, sajnos sokszor rosszul kerültünk ki bizonyos helyzetekből, de erre a mai teljesítményre lehet építeni. Továbbra is állítom, hogy ez a fiatal csapat sokra hivatott, sok öröme lesz benne a dorogi szurkolóknak.

Borítókép, forrás: Dorogi FC Facebook-oldala

Megosztás