Hírek

Szurkolói ankétot tartott a Dorogi FC

Július 24-én, szerdán szurkolói ankétot szervezett a Dorogi FC a dorogi művelődési házban, ahol dr. Tittmann János, Dorog város polgármestere, Blázsik Feren, a Dorogi Futball Kft. ügyvezetője, Bekő Balázs vezetőedző és Vigh Ádám csapatkapitány várta a szurkolók kérdéseit.

A klub beszámolójából kiderült, hogy a város polgármestere többek között elmondta, hogy a csapat költségvetését 100%-ban biztosítja a jövőben is az önkormányzat, emellett infrastrukturális fejlesztés is tervben van, amelyben egy új edzőpályát kapna a felnőtt csapat. Mindezek után bejelentésre került, hogy a Kft-nek új ügyvezetője lett Blázsik Ferenc személyében, aki elmondta, hogy a dorogi labdarúgásban hosszabb távú komoly tervekkel látott munkához, amelyben szeretné ha újra a régi helyére kerülne a Dorogi FC, amely a történelme és a tradíciója alapján igazi hungarikumnak tekinthető.

Bekő Balázs vezetőedző szerint egy teljesen más mentalitású Dorogot láthatnak majd a szurkolók a pályán, amelyben a magas intenzitású, minőségi futások nagyobb hangsúlyt kapnak majd a mérkőzéseken. A vezetőedző elmondása alapján, a tavalyinál nagyobb a versenyhelyzet a csapatba kerülésért, ez a keret a fiatalos lendületével, az idősebb játékosok tapasztalatával sokra hivatott. Bekő Balázs munkáját kapusedzőként Tulipán Ákos segíti majd, de besegít a vezetőedzőnek csapatkapitányuk Vigh Ádám is, aki játékosként is fontos láncszeme lesz a Dorognak.

Az ankéton szó esett a fiatalok szerepeltetéséről is, a tavalyi szezonban messze az átlag felett kaptak lehetőséget a „fiatalszabálynak” megfelelő dorogi nevelésű labdarúgók, ezzel jelentős bevételt generálva a klub utánpótlásának. A szurkolói ankét végén a drukkerek feltehették kérdéseiket a szakmai vezetésnek. A kérdések között megfogalmazódott az is, hogy a klub adott esetben indítana-e szurkolói buszt az idegenbeli mérkőzésekre. Minderre, illetve bármilyen más kérésre nyitott a Dorogi FC vezetősége, keresik a lehetőséget ennek megvalósítására. A végszót Blázsik Ferenc ügyvezető adta meg, aki arra kérte a dorogi szurkolókat, hogy támogassák a csapatot, hiszen a klubnak nagy szüksége van a szurkolók támogatására.

2024/25-ös bajnoki keret

Kapusok: Tímár Bálint, Bencze Antal, Tulipán Ákos, Gágó Bence

Mezőnyjátékosok: Barna Gergő, Ferkó Máté, Németh Bence, Kovács Olivér, Bokán Barnabás, Hoszpodár Bence, Forgó Gergő, Boda Máté, Balázs Patrik, Forgó Dominik, Markos Róbert, Ferkó Ádám, Lénárt Tamás, Balla Mátyás, Szerencsi Miklós, Sidó Zalán, Hajdi Péter, Harmat Zsombor, Wend Balázs, Gula Boldizsár, Vigh Ádám, Vajda Milán, Bokán Bence.

Az új játékosokról és a bajnokság fordulóiról további részletek ide kattintva olvashatók!

Forrás: Dorogi FC Facebook-oldal