Hírek

Pályázati forrásból bővítette eszközparkját a bajnai vállalkozó

Somogyi István e.v. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében vállalkozásának fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében új eszközök (traktor és ágvágó) beszerzését valósította meg.

Somogyi István e.v. Bajna község területén végzi mezőgazdasági tevékenységét, melyből a származó javakat a helyi termelői piacon is értékesíti.

A mezőgazdaságnak lépést kell tartania az igények növekedésével, hogy biztosítsa a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer és nyersanyag előállítást. A fejlődés elengedhetetlen a termelési térség és a fogyasztópiac számára.

A továbbiakban a projekt részeként beszerzett eszközök segítségükre lesznek ezen tudás kamatoztatásának, és ezáltal vállalkozásuk tovább növeli hatékonyságát. Gyorsítják munkájukat, csökkentik kiadásaikat, és mindeközben fontos, hogy környezetkímélőbbé válnak ezáltal, amely igen fontos szempont ebben az iparágban.

A fejlesztés hatására korszerűsödik az elérhető szolgáltatások színvonala.

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület által koordinált LEADER program célja a vidékünkön élők életminőségének javítása, és a jólét alapjainak a megteremtése.

Megosztás