Hírek

Várja a gyerekeket a 10 éves Sütő-főző tábor!

Sinkó Borbála és Sinkó Gyula immáron tíz éve indította útjára a nyári napközis Sütő-főző tábort Esztergomban, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A július 8-12-i és a július 15-19-i turnusban még akad egy-két szabad hely, ahova várják a jelentkezőket.

– Az ebédeket és az uzsonnát közösen készítjük el a gyerekekkel. Darabolunk, panírozunk, gyúrunk, szaggatunk, kelesztünk, nyújtunk, reszelünk, keverünk, kavarunk. Ezáltal bevezetjük a táborozó gyerekeket a sütés és a főzés rejtelmeire, megtanítjuk nekik az ízléses terítést, felhívjuk a figyelmüket a higiéniára és az egészséges életmódra – mondta Sinkó Gyula, majd hozzátette, hogy az ő táboruk nem csak a sütésről-főzésről szól, hiszen kreatív és kézműves feladatokkal, társasjátékozással, csocsóval, focival és pingponggal is készülnek. Sőt, közös dalokat is énekelnek gitárkísérettel.

A helyszín az Esztergomi Montágh Imre EGYMI iskola, ahol jól felszerelt tankonyha, nagy udvar, játszóterek, tornaterem és műfüves pálya várja a gyerekeket!

A mindennapi teendőket gyakorlott pedagógusok irányítják. Továbbá háromszori étkezést biztosítanak a résztvevőknek és a nyári melegben odafigyelnek a kellő folyadékpótlásra is.

A tábor kis lakói az utolsó napon saját maguk készítik el az ajándékot, amivel kedveskednek a szülőknek.

A héten elkészített ételekről recepteket is adnak, amelyek alapján majd otthon – egyedül, vagy szülői segítséggel –, el tudják készíteni a finomságokat. 

Jelentkezni a +36 20 940 2778-as telefonszámon, vagy a gyulasinko@gmail.com címen lehet!