Hírek

Egy csipetnyi Mexikó Párkányban

Különleges gasztro-élmények várják a latin-amerikai konyha szerelmeseit Párkányban, a régi kompkikötőnél található parkolóban.

Merva Dárius nagyot álmodott amikor 2023 augusztusában megnyitotta a Little Mexico-t. Elmondása szerint a mexikói ételek iránti szeretete mintegy 10 évre nyúlik vissza. Akkoriban egy mexikói büfében kezdett dolgozni, majd Európa szerte több mexikói étterembe is ellátogatott, hogy tökéletesre fejlessze latin-amerikai séftudását. Egyszerűen csak beleszeretett, s miután előkészítette a terepet lakóhelyén, Párkányban, meg is nyitotta street food-ot kínáló vendéglátóhelyét.

– Amióta megnyitottunk a legkedveltebb ételeink közé a burrito, a quesadilla valamint a churros tartozik, de a csípős ételek kedvelői is megtalálnak mindent, amire vágynak – mondta Dárius, miközben egy igazán finom quesadilla mellett beszélgettünk, majd hozzátette azt is, hogy leginkább a mexikói konyha egyszerűségébe és fűszerességébe szeretett bele, valamint, hogy a gluténmentes étrendet követők is minden gond nélkül fogyaszthatják ezeket az ételeket.

Látogassatok el ti is a Little Mexico-ba, ahol autentikus mexikói ételekkel, illetve italok széles választékával várnak hétfőtől péntekig 16 órától éjfélig, szombaton 11:30-02:00-ig, míg vasárnap 11:30-22:00-ig. Ha pedig otthon szeretnétek elfogyasztani az ételt, akkor hívjátok a +421 915 359 900-as telefonszámot (magyarországi kiszállítást megegyezés szerint akár Dorogig is vállalnak)!

Az aktuális étlapért és akciókért keressétek fel Facebook-oldalukat!