Esztergom

Óriási LED fallal várják a szurkolókat Esztergomban

2024. június 14. és július 14. között 40 négyzetméteres LED falon közvetítik a labdarúgó-Európa-bajnokság összes mérkőzését az esztergomi Széchenyi téren.

A főtéren kialakított, ingyenesen látogatható szurkolói zónában babzsákokon és sörpadokon ülve közösen élhetjük át a bajnokság legizgalmasabb pillanatait. Sőt, a mérkőzések mellett műsorvezetéssel, programokkal, meglepetés vendégekkel, valamint széles étel- és italkínálattal várják az érdeklődőket.

Az eseményre kitelepül a BeerLegal, akik Európa legjobb kézműves söreit hozzák el, de ott lesz a Pálinka Patika standja is, ahol a minőségi röviditalok mellett sültkolbászt és hot dogot kínálnak majd. A Sportaló csapolt sörrel, míg a BorYou többek között borkoktélokkal készül.

A labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt egy-egy játékkal, beszélgetéssel és moziesttel is készülnek, hogy a mérkőzések közötti szünnapok alkalmával is feldobják a hangulatot. A térség legnépszerűbb kvízjátékát, a Quiz Legal-t két alkalommal hozzák el a szervezők, de videójátékos napot is tartanak a hatalmas LED fal segítségével. A beszélgetések alkalmával olyan neves emberekkel találkozhatunk, mint Priskin Tamás, Dudás Ádám, vagy Rakonczay Gábor.

A helyszínről, mérkőzésekről és a programokról további információ ide kattintva olvasható! A programra egy Facebook eseményt is létrehoztak, ahol hasznos információkat osztanak meg a szervezők!

Megosztás