Hírek

Húsz éves a Sárisápi Nyugdíjas Klub

Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Sárisápi Nyugdíjas Klub. A szervezetet Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke és Romanek Etelka alelnök is köszöntötte.

Köszöntött még Troják Frigyes, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” vármegyei szervezetének elnöke és Kollár Károly polgármester.

Az évfordulóra Popovics György és Romanek Etelka ajándékkal érkezett, a vármegyei önkormányzat ötvenezer forintos támogatását és elismerő oklevelét adták át a nyugdíjasoknak. A születésnapon a torta és a pezsgő sem maradhatott el, amellyel Kollár Károly polgármester lepte meg a jubiláló közösséget.

A helyi civil közösséget 2004 elején Üveges Istvánné Négy Évszak Nyugdíjas Klub néven hívta életre, aki az ünnepség keretében emlékezett vissza a szervezet életének első éveire. A 2015 és 2020 közötti programokat Varga Sándorné, míg az azóta eltelt éveket Pál Józsefné vezetőségi tag idézte fel a résztvevők számára. A visszaemlékezéseket az óvodások, az iskolások és a nyugdíjas klub erre az alkalomra újjászerveződött kórusa színesítette.

Fotók: Juhász Lajos
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat