Hírek

Pályázati támogatásból fejlesztette szolgáltatását a nyergesújfalui apartmanház

A nyergesújfalui Paskom-Projekt Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. A támogatásból többek között jakuzzit, fűnyírórobotot, valamint elektromos rollereket és kerékpárokat vásároltak.

Nyergesújfalu frekventált, kertvárosi részében épült a Paskom Apartmanház 15 lakásos épülete, mélygarázs-földszint-emelet-tetőtér elrendezéssel. A földszinten 6, az első emeleten 6, a második emeleten 3 lakás található. A lakások 44- 83 nm alapterületűek. Az apartmanok hosszú távú bérlésére és vendég éjszakák igénybevételére is van lehetőség. A lakásokhoz fedett terasz és tetőterasz tartozik. A felső szintről pazar kilátás nyílik a környező hegyekre-dombokra egészen az esztergomi Bazilikáig. A házban lift, kamerarendszer, és szauna működik. Internet és televízió szolgáltatás biztosított. A lakások, a mai kor igényeinek megfelelően, esztétikus modern bútorozással, televízióval, gépesített konyhával, valamint mosógéppel vannak felszerelve. A társasházhoz nagy, közös parkosított kert tartozik. Az épület akadálymentesített. A zárt udvarban 10db autó parkolására van lehetőség.

A projekt a vendégház háttértevékenységének erősítését szolgálja, elsősorban a szállást igénybe vevő vendégek kényelmének támogatásával. Az épület kertjében egy fedetlen jakuzzi telepítésére került sor, ezen felül a karbantartási munkálatok megkönnyítésére új fűnyíró robotot, a vendégeink kényelmes és környezetbarát közlekedéséhez pedig elektromos rollerek és biciklik beszerzését valósították meg.

Fejlesztésük elsődleges célja versenyképességük növelése, szolgáltatásaik bővítése által újabb vendégkör megszólítása.

Megosztás