Esztergom

Közösségi szakácskönyvet állít össze az esztergomi könyvtár

Az esztergomi Helischer József Városi Környvtár Közösségek hete “Keressük értékeinket! – Itthon otthon vagyunk” program keretén belül keresi az esztergomi családok legkedvesebb ételeinek receptjeit.

Ossszák meg az esztergomi könyvtárral a féltve őrzött családi ételeik titkait! Lehet az leves, főétel, édesség, bármi, csak finom legyen! A recepteket névvel ellátva az olvszolg@vkesztergom.hu címre lehet küldeni, de személyesen is el lehet juttatni az esztergomi környvtárba.

Nyeremények: minden beküldő egy évre szóló, ingyenes beiratkozást kap a könyvtárba, amelyet az olvasóteremben vehet át. Továbbá a beküldők között egy ajándékcsomagot és ajándékkönyveket is kisorsolnak.

A recepteket 2024. május 24-ig várják. Eredményhirdetés: 2024. május 28. kedd.

Formai követelmények: A recept maximum 1 A/4-es oldal hosszúságú lehet. Fotó mellékelhető, de nem kötelező. Megköszönik, ha pár sorral elmesélik a recept eredetét, illetve, hogy az ételeken kívül ki/mi látható a képen. (Pl. születésnap, esküvő, nevezetes helyszín, stb.)

A receptek a könyvtár állományává válnak, amiből közösségi szakácskönyvet is készítenek, valamint a legjobbakat megjelentetik közösségi felületeiken is.

További információ: olvszolg@vkesztergom.hu, +36 33 523 170

Megosztás