Csolnok

Egy 12 éves lány akart kárt tenni magában

A Kék Vonal lelkisegély-szolgálatot május 8-án, szerdán délelőtt egy 12 éves lány hívta fel. Elmondta a diszpécsernek, hogy kárt akar tenni magában. A vonal túlvégén folyamatosan szóval tartották a fiatalt, akitől megtudták, hogy Csolnokon tartózkodik – számolt be az esetről a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A szolgálat munkatársa értesítette a rendőrséget, ahol a Tevékenység-irányítási Központ egyenruhása riasztotta dorogi kollégáit. A személyleírás alapján a járőrök hamarosan megtalálták a lányt, aki a rendőrautó láttán futásnak eredt. Őt végül egy fás területen találták meg. A fiatal sértetlen volt, de zavart, öngyilkossági szándékáról továbbra sem mondott le, ezért a rendőrök értesítették a mentőket, akik kórházba vitték.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, vagy csak beszélgetni szeretnél a problémáidról, tárcsázd a a Kék Vonal ingyenesen hívható 116-111-es telefonszámát, vagy hívd fel a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét, a szintén ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámon!

Megosztás