Esztergom

Elismerték Tercsinecz Milán munkáját

A védelmi és biztonsági igazgatás terén végzett, több éven át tartó, kiemelkedő színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként emléktárgyban részesült Tercsinecz Milán, az Esztergomi Járási Helyi Védelmi Bizottság megbízott titkára.

A napokban Tatabányán ülésezett a Komárom-Esztergom Vármegyei Területi Védelmi Bizottság, ahol tizenhárom napirendi pontot tárgyaltak meg, továbbá elismeréseket adtak át. Az eseményen többek között beszámoltak a bizottság 2023. évi munkájáról, tájékoztatást adtak a FÚZIÓ-23 komplex, védelmi és biztonsági igazgatási gyakorlat tapasztalatairól, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság árvíz és belvíz elleni védekezésre való felkészülési feladatairól, valamint a lakástüzek és szabadtéri tüzek megelőzésének lehetőségeiről. Komárom-Esztergom vármegyében az elmúlt öt évben három nagyszabású, országos szintű védelmi és biztonsági gyakorlatot hajtottak végre sikeresen, amelyek megtervezése, megszervezése, lebonyolítása a napi feladatok mellett plusz feladatként jelentkezett.

Az egyebek napirendi pont keretében, a védelmi és biztonsági igazgatás terén végzett, több éven át tartó, kiemelkedő színvonalú szakmai tevékenységük elismeréseként emléktárgyban részesült Molnárné Dr. Taár Izabella, a Komáromi Járási Helyi Védelmi Bizottság elnöke, Tercsinecz Milán, az Esztergomi Járási Helyi Védelmi Bizottság megbízott titkára, Keserű Balázs, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vízminőség védelmi referense, valamint Németh István, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának gépészeti vezető mérnöke. Keserű Balázs az alkalmon nem tudott részt venni, az elismerést Sütheö László igazgatóhelyettes vette át.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal