Hírek

Tát-Ebed Bike Tour 2024

Június 1-jén, szombaton második alkalommal rendezik meg a TÁT-EBED BIKE TOUR elnevezésű kerékpáros családi túrát a FOX SPORT TEAM Kerékpáros és Szabadidős Sport Egyesület szervezésében. A túra mellett színes programokkal és értékes ajándékokkal várják a résztvevőket!

A biztonságos kerékpározás jegyében tartandó rendezvényen találkozhatsz az egyesület képviselőivel, akik a térség teremkerékpáros sportját – Spinning® program – népszerűsítik, de az egyesület kerékpáros és futó szakágának képviselői is jelen lesznek.

A rendezvény sok érdekességet tartogat számodra, hiszen többek között kipróbálhatod a teremkerékpáros sport eszközét, a SPINNER-t. Ezzel kapcsolatban pedig egy játékos kihívást készítenek neked elő. Amennyiben sikeresen teljesíted a feladatot, akkor részt vehetsz egy sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!

Az eseményre a rendőrség is kitelepül egy standdal, ahol a biztonságos kerékpáros közlekedéssel kapcsolatban tájékozódhatsz, sőt, ha sikeresen kitöltöd a KRESZ kérdőívet, akkor értékes ajándékot zsebelhetsz be!

Harmadik állomásként látogass el a szerviz sátorba, ahol bringás szakemberek kalauzolnak el a kerékpár szerelés és karbantartás világába. Itt lehetőséged lesz tapasztalatot cserélni vagy tanácsot kérni, sőt a kerékpártúra előtt díjmentesen át is nézik a bringádat. A rendezvény és a túra ideje alatt ingyenes defekt javítást, légnyomás mérést és pumpálást biztosítanak, hogy sikeresen teljesítsd a túrát.

Az idei túrán két táv áll rendelkezésre. A teljes távot (46,8 km) L, míg a családi távot (22 km) M jelöléssel látják el. Nevezni csak előzetesen ONLINE lehet legkésőbb 2024. május 17-ig! További részletek a nevezésről>>

Az online nevezést követően a rendezvény napján 08.00 és 09.45 között veheted át a start csomagodat, ami a túrához szükséges. A L-es táv 10.00-kor, míg az M-es táv 10.30-kor indul a Táti Kultúrház és Könyvtár elől. Mindkét táv (M, L) útvonal térképét a regisztrációnál átvehető start csomagban találod majd.

További információt a túráról a FOX SPORT TEAM honlapján, Facebook-oldalán, valamint a Facebook eseménynél találsz!