Hírek

Kikapcsolódás mindenki számára: Prime

Közös családi programnak és egy hosszú nap utáni kikapcsolódásnak is tökéletes megoldásnak bizonyulnak a televíziós műsorok. A Prime csatorna kínálatában számtalan olyan filmet és sorozatot találunk, amelyek nem csak a nap végi kikapcsolódáshoz, de családi programnak is tökéletesek. Azonban könnyen elronthatja az élményt, ha céltalanul kapcsolgatunk a csatornák között, magunk se tudva, hogy mit keresünk. A megoldás azonban egyszerűbb, mint gondolnánk!

Családi program a hét bármely napján

A Prime családok számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen több olyan filmet és sorozatot is találunk a kínálatban, ami gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató. Műsoron van például a Charly, majom a családban című sorozat, amely során a fiatal, csempészektől szökött, majd egy állatorvosnál menedékre lelő csimpánz és befogadó családjának történetét látjuk.

Charly kalandjain túl követhetjük az ikonikus Rex felügyelőt, vagy éppen a Castle sorozatot, amelyben egy alkotói válságban lévő krimi író csatlakozik a rendőrséghez tanácsadóként. A sorozatok mellett pedig rendszeresen műsorra kerülnek szórakoztató filmek.

Soha többet céltalan kapcsolgatás!

Leülsz a televízió elé, bekapcsolod, de valahogy semmi izgalmas nem megy benne. Egy negyed órát, húsz percet eltöltesz azzal, hogy céltalan módon kapcsolgatsz a csatornák között, majd inkább lefekszel aludni. Másnap azonban barátok, ismerősök, kollégák mesélik, hogy milyen izgalmas műsort láttak előző este, te azonban lemaradtál róla. Ismerős?

A széles kínálatban könnyű elveszni, azonban szerencsére van megoldás! A Musor.tv online műsorújság egyetlen helyen sűríti az összes csatorna kínálatát, az egyszerű, gyors és számtalan kényelmi funkcióval tűzdelt felület segít abban, hogy valóban azt nézd, ami érdekel és soha többet ne maradj le az izgalmas műsorokról.

Miért érdemes online műsorújságot használni?

Az online TV műsorújságok segítségével egyszerűen, online böngészhetünk televíziós műsorok között. Ezek a platformok jelentős könnyebbséget és rugalmasságot biztosítanak a televíziózás szerelmeseinek, lehetővé téve számukra, hogy személyre szabott módon élvezhessék a kedvenc műsoraikat.

Számtalan kényelmi funkciójuknak köszönhetően, amelyek könnyítik a keresést, szűrést, vagy akár személyre szabott ajánlatokat a használatunk kifejezetten kényelmes és hasznos. Mindez ráadásul könnyen elérhető, hiszen ma már egy laptopon, számítógépen vagy akár telefonon is csak pár kattintásra vagyunk tőlük.

Egyszerű, kényelmes, hozzáférhető

A Musor.tv is számtalan olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a böngészés gyerekjáték. Külön megtalálható minden műsor, valamint televízió csatorna, így amennyiben tudjuk mit keresünk, csak a pontos időpont érdekel rendkívül egyszerű dolgunk van.

Azonban akkor is nyugodtan fordulhatunk a platformhoz, ha valami újat szeretnénk felfedezni. Minden műsor rendelkezik egy leírással, valamint nézői értékelésekkel, amik könnyebbé teszik a választást. Ezen túl a TOP 5 gyűjtés alatt megtalálhatók a legnépszerűbb műsorok is.

Így használd hatékonyan az online műsorújságot!

Amikor az a cél, hogy a végeláthatatlan kapcsolgatás helyett csak azt nézzük, ami tényleg érdekel, akkor fontos az is, hogy már a műsor böngészésénél is tudatosak legyünk, hiszen  más esetben céltalan kapcsolgatás céltalan görgetéssé válik.

A Musor.tv esetben minden felhasználónak lehetősége van saját kedvencek listát állítania, ahová az általa kedvelt csatornákat rakhatja. A műsorokra kattintva nem csak az aktuális sugárzási időpontot láthatjuk, hanem az ismétléseket is, valamint bármely műsor egyetlen kattintással hozzáadható a Google naptárhoz.

Ezek a funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy testre szabjuk az online műsorújságot, azt lássuk, ami valóban érdekel és soha többet ne maradjunk le kedvenc műsorainkról!

Megosztás