Hírek

Pályázat útján lakókocsit szerzett be egy nyergesújfalui vállalkozás

A nyergesújfalui Wartung 2011 Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében eszköz beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Családi vállalkozásként 2011 óta sikeresen üzemeltetik vállalkozásukat. Leginkább víz-, gáz-, fűtés-, és légkondicionáló szereléssel foglalkoznak. Sikerességük titka, hogy elhivatottak, megbízhatóak. A kivitelezéseikre 100%-os garanciát vállalnak, ugyanis a gyors munkavégzés mellett precíz és komoly szaktudással elvégzett munkafolyamatok állnak. Szakmai ismereteiket mindig naprakészen tartják, munkatársaikkal, rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt. Így versenyképesek maradnak a piacon.

Az egyre nagyobb megrendelés számnak örvendhettek az elmúlt időszakban, azonban több alkalommal lakóhelyüktől távolabb, szálláshelyek hiányában nem volt lehetőségük elvállalni az adott munkát.

Ezen probléma kiküszöbölésének céljából, szükségszerűvé vált egy lakókocsi beszerzése, ezáltal komolyabb, több napot, akár hetet igénybevevő, kivitelezéseket is képesek lesznek elvállalni, hiszen tökéletes „szálláshelyet” biztosít a munkavégzők számára.

Jelentős költségeket takarítanak meg az eszközbeszerzés által, amely a későbbiekben hozzájárulhat akár új munkaerő alkalmazásához is így a vidéki foglalkoztatottság mutatóinak javulását is eredményezi jelen beszerzés.

Megosztás