Hírek

Pályázat keretében fejlesztette eszközparkját a táti vállalkozás

A táti Zsolev 2002 Bau Kft. a LEADER program keretében eszköz beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. A cég a támogatásból egy állványrendszert szerzett be.

A Zsolev 2002 Bau Kft munkájának egyik legfontosabb pillére az építés. Segítenek megvalósítani a papírra vetett terveket, felépíteni a megálmodott és megtervezett házakat. Úgy dolgoznak, hogy megrendelőiknek az épületet minden minőségi és műszaki követelménynek megfelelően adják át. Építőipari vállalkozásuk tapasztalt és összeszokott csapattal, a legjobb minőségben végzi munkáját kezdve a földmunkáktól és betonozástól egészen a kőművesmunkákig.

Az eszközbeszerzés szükségességét leginkább a piaci elvárásoknak való megfelelés, a megrendelők még magasabb szinten történő kiszolgálása indokolta. A homlokzati alumínium állványrendszer anyagából adódóan praktikus és megbízható, hosszabb az élettartama és nehezebben kopik, deformálódik, mint az egyéb alapanyagból készült állványok. A rendszer kombinálhatóságának köszönhetően egyenetlen és lejtős felületeken is stabil munkateret biztosít.

A beszerzett állványrendszer rendkívül időtálló, és 100%-ban újrahasznosítható.

A helyi vállalkozás fejlesztésével a projekt tágabb célja a versenyképesség, foglalkoztatottság növelése, innovatív, környezettudatos technológiák bevezetése. A vállalkozások innovációs képességének érvényre jutásához a megfelelő technológia, felszereltség biztosítása elengedhetetlen. Korszerű gépekkel, rugalmasabb munkarenddel, ismert referenciákkal vagyunk elérhetőek az új ügyfeleink számára. Az üzemeltetés során kiemelt szerep kell, hogy jusson a természetbarát, energia hatékony megoldásoknak, mivel a fenntartható fejlődés szempontrendszere az egyik stratégia pontja, értéke vállalkozásuknak.

Megosztás