Hírek

Szórakoztató tartalmak minden nap a TV2 Klub kínálatában

Új csatorna a láthatáron, nemzetközi nőnapon érkezett a TV2 Klub! Az időzítés nem véletlen, elsősorban a nőket célozza az új csatorna, azonban széles kínálata sokak számára kínál izgalmakat. Számos új és izgalmas műsor mellett régi klasszikusok is visszatérnek majd. A krimik, realityk, valamint a ház felújítással, illetve kertészkedéssel foglalkozó műsorok mellett népszerű filmek is feltűnnek majd a kínálatban.

Új csatorna, új élmények

A TV2 Klub új és izgalmas műsorokkal indult, elsősorban nőknek szánt programokkal, így illő, hogy a rajt a nemzetközi nőnapra esik. Az új csatorna a FEM3-at váltja, pánikra azonban semmi ok, rengeteg új és visszatérő tartalom vár majd minden korosztályt. Filmek, sorozatok és szórakoztató műsorok változatos kínálatával készülnek a szerkesztők, ráadásul új, saját gyártású sorozat is indul.

Széles kínálat

Egyre kedveltebb zsáner a bűntényeket feldolgozó filmek, sorozatok vagy éppen realityk világa. A TV2 Klub is halad a korral és a közkedvelt műfaj is megjelenik a kínálatban. Emellett pedig lesz sütés, főzés, kertápolás, állattartás, lakberendezés és testi-lelki egészség. A TV2 Klub garantálja, hogy nem lesz unalmas a napja!

Országos premierek

Az országban először itt lesz látható a Négy esküvő amerikai verziója. A realityben négy jegyespár arra vállalkozik, hogy egymás esküvőjét értékeli, különböző szempontok alapján. A konfliktus előre van kódolva, hiszen pontozni kell majd a másik ruháját, a helyszínt, a menüt, de még azt is, hogy melyik eseményen volt a legjobb hangulat.

Kicsit nehezebb, de legalább annyira fontos témát jár körbe a Túléltem… című műsor, ahol olyan halálközeli élményeket osztanak meg a nézőkkel a szereplők, amelyek örökre megváltoztatták az életüket.

Azok is megtalálják a számításaikat, akik felemelő történeteket keresnek, A szerencsés kutya rossz sorsú, éheztetett, bántalmazott kutyák csodás megmenekülését mutatja be. Emellett pedig érkeznek olyan nemzetközi szinten népszerű műsorok, mint a Nagy-Britannia legdrágább otthonai, vagy a Kastélyból álomotthon.

Régi klasszikusok újra a képernyőn

Sokan biztos örömmel fogadják majd, hogy a a 2005-ben indult Jóban Rosszban az elejétől fogva újra látható lesz, de a Mintaapák epizódjait is megnézheti majd, aki lemaradt róluk, esetleg újrázna.

Szintén követhető lesz a brit királyi család élete is, több műsorban feltűnik majd III. Károly, illetve rokonsága. Európa egyik legkülönlegesebb és a mai napig aktív királyságában mindig történik valami izgalmas.

Népszerű filmekkel tűzdelt nyitó hétvége

A csatorna első, március 8-i nyitó hétvégén Nia Vardalos kerül főszerepbe. Délutánonként láthatjuk majd a legsikeresebb filmjeit, a Bazi nagy görög lagzit, illetve folytatását a Bazi nagy görög lagzi 2-őt, valamint a Görögbe fogadvát.

Filmekből és nagy nevekből ezen túl sem lesz hiány az első hétvégén, pénteken feltűnik majd a képernyőn Diane Lane a Napsütötte Toscanában, szombaton érkezik a Csaló csajok Anne Hathaway-el és Rebel Wilsonnal, vasárnap pedig Emilia Clark zárja  hétvégét a Mielőtt megismertelek című romantikus vígjátékkal.

Minden műsor egy helyen

A sokszínű kínálat amellett, hogy sokakat leköt azt is jelenti, hogy nem lesz az összes műsor izgalmas mindenki számára. Szerencsére a Musor.tv online műsorújsággal a programok közötti böngészés még soha nem volt ilyen egyszerű! Egyetlen oldalon kényelmesen elérheti az aktuális műsort, minden adáshoz talál rövid leírást és nézői értékelést.

Ráadásul minden televízió csatorna kínálata elérhető az oldalon, így nem csak a TV2 Klub nézői, de a sportrajongók, a film és sorozat fanatikusok, vagy éppen az ismeretterjesztő műsorok kedvelői is megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő műsorokat. Kövesse kedvenc csatornáinak adástervét a Musor.tv-n és soha többet ne maradjon le kedvenc programjairól!

Megosztás