Hírek

Pályázat segítségével szerzett be új gépet egy táti asztalosipari vállalkozás

A LEADER program keretében eszköz beszerzésére nyújtott be pályázatot az R+R Asztalosipari Kft., melyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Az R+R Asztalosipari Kft. 1994 óta működő családi vállalkozás, amely leginkább asztalos partnerek számára kínál félkész és kész termékeket. A vállalkozás Táton végzi tevékenységét. A cég már 30 éve működteti sikeresen vállalkozását, megtesznek mindent szakmai fejlődésük és ügyfeleik maximális magas szintű kiszolgálása érdekében.

A pályázattal kapcsolatban a céljuk az volt, hogy ügyfeleik számára teljes körű kiszolgálást legyenek képesek nyújtani. A beszerzett Carter CT12PRO gumihevederes mini excavator által céljaik megvalósulhattak. Eszközfejlesztésükkel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőségük.

Egy, innovatív tevékenységi móddal bővítik a szolgáltatási szektor gyakorlatát: a kivitelezés és a beszállítói kör nem válik el: egyetlen szolgáltatóként tudják ezt elvégezni.

Rotbauer László az R+R Asztalosipari Kft. ügyvezetője a gép kiválasztása során különös figyelmet fordított arra, hogy amellett, hogy költséghatékonyan üzemeltethető gép kerüljön kiválasztásra, a környezeti szempontoknak is megfeleljen. Vállalkozóként és magánemberként is kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemnek, így a beszerzés során is fontos szempont volt számára.

Örömmel tölti el, hogy a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-2-7-21 kódszámú, Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi vállalkozások versenyképességének növelése II. című felhívásra benyújtott pályázati anyaga alapján az R+R Asztalosipari Kft.-t alkalmasnak ítélték a támogatás igénybevételére.

Megosztás