Hírek

Autójával felvette, majd molesztálta a stoppos lányt

Pénzbüntetést szabhatnak ki azzal a sofőrrel szemben, aki miután Esztergomban felvette a 16 éves stoppos lányt, akarata ellenére simogatta, majd szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele.

A vádirat szerint a büntetlen előéletű férfi 2022 novemberében Esztergomban, a Csenkei híd környékén személygépkocsijába a jobb első ülésre felvette az akkor 16 éves lányt, és Esztergom lakott területére szállította. A férfi útközben a sértett combját simogatta, a sértett nemi szerve felé közeledett a kezével, azt majdnem elérte, mire a sértett elhúzódott, eltolta a férfi kezét. Az elkövető ezután is folytatta a simogatást, szexuális kapcsolatra és szeszesital fogyasztásra hívta fel.

A férfi ezt követően is, amikor összetalálkozott a sértettel, próbált hozzá közeledni, a sértett ezt minden alkalommal visszautasította.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől, amellyel tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel foglalkozna.

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség

Megosztás