Hírek

Ryan Bader és Renan Ferreira reméli, hogy találkozik Francis Ngannou-val a PFL-ben

Az UFC korábbi nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou szabadügynökként szerződést írt alá a PFL-lel, és várhatóan új MMA-promócióért fog harcolni, amikor bokszkarrierje csökken. Ryan Bader és Renan Ferreira várhatóan lehetőséget kapnak arra, hogy Ngannát üdvözöljék a PFL-ben a szaúd-arábiai nehézsúlyú headlinerük után.

Bader természetesen a legimpozánsabb folytatással rendelkezik a nehézsúlyúak között, akik Ngannou elleni küzdelem esélyét igénylik. Korábban a Bellator félnehézsúlyú bajnoka volt, majd a heavyweight-ba költözött, ahol még mindig veretlen, olyan legendákat legyőzve, mint Fedor Emelianenko és olyan veteránok, mint Valentin Molkavsky és Cheik Congo.

Ami Ferreira-t illeti, a 34 éves brazil az elmúlt években robbant be a helyszínre, miután csatlakozott a PFL-hez, és legyőzte az UFC korábbi nehézsúlyú bajnokát, Fabricio Werdumot. Összességében Ferreira 6-1-es eredményt ért el három döntetlennel a PFL-ben, beleértve a legutóbbi próbálkozását, hogy nehézsúlyú bajnok legyen a 2023-as szezonban. Jövőbeli ellenfeléhez hasonlóan Ferreira úgy véli, hogy a győztes természetes következő lépése az lesz, hogy Ngannou-val szembesülhet a PFL-ben.

Bader emlékeztetett arra, hogy Ngannou csodálatos küzdelem után érkezik Tyson Fury-val. A harcos bízik képességeiben, és elvárja, hogy megnyerje a harcot Ferreira-val. Bader, aki kisebb, mint a vele szemben álló 6 láb 8 óriás, megígéri, hogy teljes egészében Ferreira-ra fog összpontosítani.

Annak ellenére, hogy Ngannou árnyéka a saját harcuk felett fenyeget, Bader és Ferreira mindketten kifejezték egymás iránti tiszteletüket. A februári küzdelem győzelme megnyitja az utat a győztes számára Ngannu elleni küzdelemhez.

Megosztás