Dorog

Korlátozások csatorna rekonstrukciós munkálatokat miatt

Frissítés: A jelenlegi munkaütemben nem lesz buszmegálló áthelyezés. A későbbiekben tájékoztatást adunk az esetleg buszmegálló áthelyezésről.

Dorogon, az Esztergomi úton csatorna rekonstrukciós munkálatok miatt – a későbbiekben – ideiglenesen áthelyezik a „Dorog, Városháza” elnevezésű buszmegállót, továbbá egy szakaszon a parkolás az út mellett tilos lesz.

Az ÉDV Zrt. megbízásából az ADONYI Kft. csatorna rekonstrukciós munkálatokat végez (üzemelő hálózat folyamatos fenntartásával) Dorogon, az Esztergomi út 1. és 17. szám között 2024. február 8-tól várhatóan 75 napig.

A fentiek értelmében a korlátozó táblákkal jelölt szakaszokon, valamint a korlátokkal, kordonokkal, szalaggal lezárt területeken TILOS A PARKOLÁS! A gépkocsi beállókba és az ingatlanokba való bejutást ideiglenes átjárókkal biztosítják 16.30-tól 8 óráig. Amennyiben a nyomvonalon parkoló autó akadályozza a munkavégzést, a kivitelező kénytelen lesz azt elszállíttatni, melynek költségét a tulajdonosra hárítják. Bútor- és építőanyag szállítás esetén a kivitelező kéri, hogy 48 órával korábban jelezzék szándékukat az ingatlan címének megadásával a zavartalan rakodás érdekében a +36 70 430 7453-as telefonszámon, vagy a kozmu@adonyiholding.hu e-mail címen.

Az ADONYI Kft-től megtudtuk, hogy – a későbbiekben – a munkálatok ideje alatt ideiglenesen áthelyezik – az Esztergom felől a körforgalom irányába tartó útszakasz menetirány szerinti jobb oldalán található – „Dorog, Városháza” elnevezésű buszmegállót. Továbbá ideiglenesen megszüntetik a Bimbó utca egyirányú forgalmi rendjét.

A hétvégi munkavégzéssel járó esetleges kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kéri a kivitelező (amennyiben szükséges a hétvégi munkavégzés, abban az esetben kizárólag zajjal nem járó, a pihenést nem zavaró munkafázisokat végzik el).

Megosztás