Hírek

Pályázat segítségével bővült a csolnoki vállalkozó gépparkja

Nyirák Norbert ev. a LEADER (VP6-19.2.1.-2-7-21) program keretében gépek beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. A pályázat segítségével 1 db Sherpa minikotró és a szállításához alkalmas utánfutó beszerzését valósította meg.

Vállalkozása, értékteremtő munkájának egyik legfontosabb pillére a család, a fiatalok és idősek építési problémáinak megoldása, támogatása. A családi házak, mások otthona, a lakóhelyüket körülvevő ingatlanának feljavítása, karbantartása érdekében dolgozik, hogy az épületet megrendelőinknek minden minőségi és műszaki követelménynek megfelelően nyújtsa szolgáltatását. Ambiciózus vállalkozóként vállalja a bontás és építés utáni kézi/gépi tereprendezési munkálatokat, többek közt árkok, csatornák, kiásását, gyökerek, tuskók eltávolítását, valamint a területen az egyéb elvégzendő földmunkákat is. Igény szerint a keletkezett törmelékek és hulladékok rakodásáról és elszállításáról is gondoskodik, a megrendelő kérésének megfelelően. Pince alapok, medence alapok, sávalapok ásása és betonozása, térbeton készítése sem okoz gondot. Az elvégzendő munkákra megfelelő körültekintéssel készül, jelen pályázatnak köszönhetően kellő felszereltséggel és infrastruktúrával.

A fejlesztés nagymértékben hozzájárul vállalkozása esélyeinek növeléséhez. Új, megfelelő gépparkkal látja el a rá bízott feladatokat.

Az eszközbeszerzés szükségességét leginkább a piaci elvárásoknak való megfelelés indokolta: az építőiparban általában nagyobb volumenű munkák vállalására van lehetőség. Ez csak kellő gépesítés és rendelkezésre álló humánerő mellett végezhető felelősséggel.

Ennek az eszközbeszerzés következtében az átgondolt megoldások, az innovatív gépbeszerzés rövid megvalósítási időt és hosszú élettartamot tesz lehetővé.

Az infrastrukturális fejlesztés által jelentősen nőtt a vállalkozás piaci helyzete, jövedelemtermelő képessége.

Megosztás