Hírek

Pályázat keretében szerzett be új eszközöket egy tokodi vállalkozás

A LEADER pályázat keretében kávéfőzőt, jégkásagépet, akkugenerátort, hulladékgyűjtőt és edzőtermi gépeket vásárolt egy tokodi vállalkozás.

A Papp Márk Antal e.v. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Papp Márk Antal Tokodon üzemelteti vállalkozását. A családbarát és egészségközpontú szolgáltatásokat hoz létre. Tevékenységünk főbb jellemzői: minőség, megbízhatóság, függetlenség, pártatlanság, szakértelem. Évről évre bővíti  vállalkozása kínálatát, igazodva a „vásárlók” igényeihez. Jelen projektjük is ezt a célt szolgálja kielégíteni.

A szolgáltatásokat igénybe vevők a település és a szomszédos településeinek lakóiból, az idelátogató vendégekből, a szálláshelyek vendégeiből áll főként.

A fejlesztés során olyan gépek, és eszközök  kerültek beszerzésre, amelyekkel növelni tudták a tereket, ugyanis több egyéb eszközt is kiváltottak a jelenlegi helytakarékos gépek, és mindemellett környezetkímélőbbé vált az üzemeltetés. Mivel így többen tudják egy időben igénybe venni szolgáltatásaikat, csökkenteni tudják szolgáltatásaik árát.

A projekt megvalósításának folyamatában integrálni tudják a piaci szereplők, helyi önkormányzatok, civil kezdeményezések célrendszerét, a vidéki térség, mint vállalkozási tér, lakóhely és turisztikai vonzóképességének erősítése, a helyi közösségek tagjai egyéni aktivitásának, felelősségvállalásának és együttműködési készségeinek segítése érdekébe.

Fejlesztésükkel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőségük, miközben versenyképességük nő. Saját kollégákkal dolgoznak, akik megbízhatóak, alaposak. A munkahelymegőrzés is prioritást élvez.

Megosztás