Esztergom

A Federalmed Gyógyászati Központ Esztergomban várja a pácienseket

A Federalmed Gyógyászati Központ az esztergomi élményfürdő területén új szolgáltatásokkal várja a gyógyulni vágyókat!

Szolgáltatások

Magánlabor szolgáltatás, gyógytorna, víz alatti gyógytorna, lézerterápia, lökéshullám terápia, parafangó, gyógymasszázs, elektroterápia, fizioterápia, száraz széndioxid fürdő, infraslim x.

Elsősorban a magánegészségügyi szektorban kívánnak lehetőséget biztosítani a gyógyulni vágyóknak, illetve az egészségük megőrzésére nagy figyelmet fordító vendégeknek.

Az OEP által finanszírozott fizikoterápiás kezelésekre és szintén a támogatásban érintett gyógyászati segédeszközök beszerzésével illetve forgalmazásával bővítik pácienseik lehetőségeit. Mindemellett a térség járóbeteg szakrendeléseinek túlterhelhetőségét kívánják mérsékelni a képviselt szolgáltatásokkal.

Infrastruktúra és Tervezés

A gyógyászati központ Esztergom királyi város szívében létesült 2005-ben, az Aquasziget Esztergom névre keresztelt wellness és élményközpont földszintjén. Az épület tervezése során figyelembe vették az akkori rendeleteket, egészségügyi ellátás szempontjából pedig a működtetési előírásoknak megfelelően alakították ki a személyzeti és kezelőhelyiségeket.

A gyógyászati részleg infrastruktúrája:

  • ~400 m² alapterület ebből 333m²-t tartós bérlet, a fennmaradó terület térítése a igénybevétel ideje alapján történik,
  • 13 egészségügyi kezelőhelység,
  • minden kezelőben a zuhanyzás lehetősége biztosított,
  • elkülönített vendég/dolgozói/orvosi öltöző illetve ezekhez tartozó önálló tusolók/mellékhelyiségek,
  • férfi/női és mozgássérült mellékhelyiség,
  • teljesen akadálymentesített terület,
  • a vendég öltöző 32 fő számára biztosít mágnes kulccsal vezérelhető öltözőszekrényt értékeink megőrzése céljából,
  • diszkrét klimatizált tornaterem,
  • súlyfürdős medence illetve csoportos vízi gyógytornára kialakított karbantartott és modernizált medencék,
  • az épület bejáratánál belépést követően közvetlen az Élményfürdő recepciója mellett elhelyezkedő „Federalmed Egészségközpont” felirat alatt található 26 m²-es recepción fogadjuk vendégeinket,

Megközelíthetőség, parkolás

Parkolni az intézmény saját parkolójában (egyszeri térítési díjjal), illetve a Táncsics Mihály út szemközti oldalán elhelyezkedő Grand Hotel többszintes zárt mélygarázsában (óradíj alapú térítési díjjal) lehet. Mindkét parkolóból könnyen és akadálymentesen közelíthető meg a gyógyászati központ. Mozgáskorlátozottaknak festéssel kijelölt 3 hely közvetlenül a bejárat mellett áll rendelkezésre.

Recepció, betegirányítás

A főbejárattal szemközt, jól látható és a cég logójával ellátott recepció várja az érdeklődőket. A recepció 6 fő várakozó igényeinek megfelelő berendezést és úgy mint a korábban üzemeltetett dorogi egészségközpontban, jól bevált almazöld falfelület fogadja az ide érkezőket.

A gyógyászati központban készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges. Több magán egészségügyi biztosítóval együttműködési megállapodás született már, ezen lista bővítése jelenleg is zajlik.

Alkalmazott orvosi szoftvernek köszönhetően folyamatos nyomon követes mellett akár napi lebontásban vezethető vissza az egyes betegek jelenléte, EESZT kapcsolat is adott, amin keresztül az orvos hozzáférhet a beteg korábbi vizsgálatairól készült dokumentációkhoz.

Betegéletút

A kezelésekre telefonon, személyesen vagy a weboldalon keresztül (www.federalmed.hu) is lehet időpontot foglalni.

A pácienseknek számára női/férfi, illetve mozgáskorlátozott vizesblokk áll rendelkezésre. A központi folyosóról lehet bejutni a kezelő szobákba, öltözőkbe, vizesblokkokba, tornaterembe és a gyógyfürdő részlegbe. Az öltözőben egyidőben 33 vendég személyes tárgyainak megőrzését tudják biztosítani. Igény esetén a recepción igényelhető (kauciós) mágneses ,,karóra” kérhető.

A kezelő szakszemélyzet ellátás előtt tájékozódik a páciens személyes adatairól, egészségügyi állapotáról és a kezelés/vizsgálat validitását ellenőrzi. A kezelések teljes ideje alatt a szakdolgozók jelenlétükkel biztosítják a beteg komfortérzetét. A kezelések végeztével a betegnek lehetősége van a központi öltöző elkülönített férfi/női zuhanyzójában tisztálkodni, majd öltözni.

Facebook oldal>>