Hírek

Pályázatnak köszönhetően új eszközökkel bővült egy sárisápi vállalkozás

Pályázati támogatásból 3D nyomtatót, lézergravírozót, esztergagépet és fúró-maró eszközt vásárolt egy sárisápi vállalkozás.

A Pak Machine Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A Pak Machine Kft. Sárisáp község területén végi tevékenységét, amely automatizációval, szerelő és tesztelő berendezések komplett kivitelezésével foglalkozik, a vevői igény felmerülésétől a koncepció kidolgozásán át a dokumentáció átadásával bezárólag viszik végig a folyamatot.  Missziójuk, hogy vevőiknek olyan megoldásokat tudjanak biztosítani, mellyel a minőség és mennyiség kérdéséből nem szükséges a jövőben választaniuk, azok egymással karöltve tudnak járni. Megoldásaikban törekszenek arra, hogy vevőik az általuk épített automata, félautomata gépekkel a legkevésbé legyenek kitéve a manapság kaotikus munkaerő piacnak.

A továbbiakban a projekt részeként beszerzett eszközök segítségükre lesznek ezen tudás kamatoztatásának, és ezáltal vállalkozásuk tovább növeli hatékonyságát. Képesek lesznek önállóan előállítani egyedi alkatrészeket, amelyekre általában heteket, olykor hónapokat kellett várniuk, most akár egy nap alatt rendelkezésükre állhat. Gyorsítják munkájukat, csökkentik kiadásaikat, és mindeközben fontos, hogy környezetkímélőbbé válnak ezáltal, amely igen fontos szempont ebben az iparágban. A fejlesztés hatására korszerűsödik az elérhető szolgáltatások színvonala.

A projekt célja a vidékünkön élők életminőségének javítása, a vállalkozók esélyeinek, és a jólét alapjainak a megteremtése, illetve új fenntartható jövedelemszerzési lehetőségek teremtése.

Megosztás