Esztergom

Két baleset is történt, jegesedés miatt lezárták a 11-es utat

Frissítés (12.39): az útlezárás a 11-es számú főúton megszűnt.

Január 17-én, szerdán délelőtt két baleset is történt a 11-es számú főúton, Esztergomban anyagi káros, míg Pilismaróton személyi sérüléssel járó.

Racsné Galambos Gréta, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy 10 óra 54 perckor érkezett a bejelentés, miszerint megcsúszott és felborult egy személyautó Pilismaróton, a 11-es számú főút 56-os kilométerénél. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. Információink szerint a balesetben 5-en sérültek meg, 1 súlyosan, 4 könnyebben.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy 11 óra 2 perckor is érkezett egy bejelentés, miszerint a 11-es számú főút esztergomi szakaszán (Visegrádi út) is baleset történt. Itt anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Racsné Galambos Gréta kiemelte, hogy jegesedés miatt a 11-es főút esztergomi és pilismaróti szakaszát lezárták, amíg a közútkezelő nem végzi el a szükséges útkezelési munkálatokat.

Borítókép: É. György (pilismaróti baleset)