Hírek

Elaludt a volán mögött

Egy esztergomi lakos elaludt a volán mögött, így döntötte ki a vasúti átjáró biztosítására szolgáló jelzőberendezéseket Nyergesújfaluban.

Még január 13-án, szombaton Mihelik Magdolna, Nyergesújfalu polgármestere a közösségi oldalán közölte, hogy éjszaka a 10-es számú főút nyergesújfalui szakaszán található vasúti átjáróban a jelzőberendezéseket valaki kidöntötte.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy január 12-én, pénteken 23 óra 30 perckor Lábatlan irányából Tát irányába egy 67 éves esztergomi lakos közlekedett az általa vezetett Peugeot gyártmányú személygépkocsival. Haladása során a Kossuth Lajos utcán vezetés közben elaludt, majd egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban a gépkocsijával a menetirány szerinti jobb oldalra lesodródott, ahol autója elejével nekiütközött a fenti helyszínen lévő vasúti-közúti szintbeli kereszteződés jobb oldalán található szemafor jelzőlámpának, valamint a vasúti félsorompónak. A baleset során személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban, valamint a vasúti jelzőberendezésekben anyagi kár keletkezett.

Borítókép: 10-es út Facebook csoport

Megosztás