Hírek

Pályázati támogatásból újult meg a nyergesújfalui hentesüzlet

A Csákvári és Szép Kft. a LEADER program keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A Csákvári és Szép Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-7-21) keretében vállalkozásának fejlesztése, szolgáltatása színvonalának növelése érdekében új eszközök beszerzését valósította meg. A bolti kiszolgáló berendezések, valamint a háttér munkát szolgáló eszközök beszerzésével költséghatékonyabbá válik a vállalkozás működtetése.

A Csákvári és Szép Kft. Nyergesújfalu város nyilvánosan hozzáférhető, napi fogyasztási cikkeket forgalmazó üzlete. A cég fő motivációja a vevőkör hosszú távú ellátása magas színvonalú és széles választékú termékekkel, a napi fogyasztási cikkek és kiegészítő termékek köréből, egy pénzügyileg stabil és fenntartható, a vállalkozás társadalmi beágyazottságát is figyelembe vevő üzleti berendezkedéssel.

A vevőkör a település és a szomszédos településeinek lakóiból, az idelátogató vendégekből, a szálláshelyek vendégeiből áll főként. Az turista forgalom igen magas, felkapott kirándulóhelyként nagy látogatottságnak örvend a település. Az értékesítés helyben, közvetlenül történik.

Az üzletben használt berendezési tárgyak egyre kevésbé töltöttték be hatékonyan a funkciójukat. Az elavult berendezések rengeteg energiát fogyasztottak, és nem támogatták a vásárlók gyors kiszolgálását. A vásárlói igények egye inkább megkövetelik az esztétikus megjelenést, a szortiment átláthatóságát.

Az alacsony energiafelhasználású esztétikus megjelenésű új berendezések a vásárlói elégedettséget jelentősen javítják.

A fejlesztés hatására korszerűsödik az elérhető szolgáltatások színvonala, ezáltal a közösségi élet feltételei javulnak. A civil kezdeményezések szándékai és a vállalkozói szféra közös fellépésének hatására nő a társadalmi kohézió szerepe a közéletben.

Fejlesztésükkel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőségük, miközben versenyképességük nő. Saját kollégákkal dolgoznak, akik megbízhatóak, alaposak. A munkahelymegőrzés is prioritást élvez.

Megosztás