Hírek

Korszerűsítik a közvilágítást Tokodaltárón

A villamosenergia árának emelkedése miatt Tokodaltáró Község Önkormányzata tervet készíttetett a közvilágítási rendszer korszerűsítésére – közölte Petrik József polgármester a település közösségi oldalán.

Az elavult lámpatesteket, energiatakarékos, ledes lámpatestekre cseréli az önkormányzat. Az elkészült terv alapján ajánlatokat kértek be a kivitelezésre.

A legkedvezőbb ajánlatot a Fénysport Lux Kft. (2890 Tata, Agostyáni út 5.) nyújtotta be. A Képviselő-testület a település közvilágítási hálózatának korszerűsítésével – az ajánlat alapján – a Fénysport Lux Kft-t bízta meg nettó 22.286.733 Ft+áfa vállalkozási díjért. A vállalkozási díj tartalmazza valamennyi lámpatest cseréjét (234 db 8 LED-es 19W, 18 db 8 LED-es 26 W, 12 db 8 LED-es 36 W és 46 db 16 LED-es 75 W), a jelenlegi lámpák leszerelését, az új lámpák felszerelését a meglévő tartószerkezetekre, a bekötést és a kiviteli terv elkészítését.

A korszerűsítés szerződés szerinti befejezésének időpontja: 2024. február 29.

Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a korszerűsített közvilágítási rendszer üzemeltetésével szintén a Fénysport Lux Kft.-t (2890 Tata, Agostyáni út 5.) bízta meg 450 Ft+áfa/lámpatest/év vállalkozási díjért.

Forrás: Tokodaltáró Facebook oldal
Borítókép: illusztráció

Megosztás