Dorog

Dorogi kempo sikerek

December 2-3. között rendezték meg az év egyik legfontosabb kempo versenyét, a World Sport Kempo & 27th Hanshi Cup-ot, ahol az eddigi évekhez hasonlóan a dorogi kemposok is képviselték magukat.

A szombati nap a 14 év alatti, míg vasárnap a 14 év fölötti versenyzők mérhették össze tudásukat több ország harcosaival a Törökbálinti Sportcentrumban. A versenyre Vágvölgyi Dalma – ki a karate szakosztályt évek óta erősíti – most kempo versenyen is kipróbálta magát, illetve Puksa Luca a kick-box szakosztálytól már a kempo versenyek rutinos résztvevőinek mondhatja magát.

Vágvölgyi Dalma pusztakezes formagyakorlatban, lágystílusban 1. helyezett lett és pusztakezes formagyakorlat keménystílusban szintén a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Vágvölgyi Vazul 1. helyezett lett No gí submission-ben és 3. helyezést ért el C-viadalban. Molnár András 1 helyezett lett No gí földharcban és ezüstérmes lett az A-viadalban. Kiss Roland 2. helyezést ért el C- viadalban és B-viadalban egyaránt. Puksa Luca 1. helyezett lett C-viadalban és szintén aranyérmes lett B-viadalban is.

Összeségében a dorogi csapatnak a 6. helyen sikerült végezni az érem táblázatban!

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő edzőnek, Shihan Farkas Gergelynek!

Fotók: UWSK / dorogiac.hu
Forrás: dorogiac.hu

Megosztás