Hírek

Együtt fociztak vármegyénk rendőrei, tűzoltói és katonái

A Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében 6. alkalommal került megrendezésre a rendvédelmi focikupa a Tatabányai Multifunkciós Sportcsarnokban.

A focitornán összesen 11 csapat indult: a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság „B” és „C” csoportja, a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tatabányai Rendőrkapitányság, a FER Létesítményi Tűzoltóság, az MH Klapka György 1. Páncélosdandár, Hasici Komarno valamint a Párkányi Lánglovagok mérték össze tudásukat. 

A tornát Sári Ákos tű. ezredes, a Komárom-Esztergom Váregyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg valamint kilátogatott az eseményre dr. Kancz Csaba főispán, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal vezetője. 

A kupa legjobb játékosa, gólkirálya, 5 góllal Szeibert Philip tűzoltó százados, a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság KML technikusa lett. A legjobb kapusnak járó díjat pedig Gazda-Pusztai Zsolt, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal kupanyertes focicsapatának játékosa vehette át. 

A torna harmadik helyezettje az Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság FÚZIÓ23 csapata lett. Másodikként a Komáromi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság  gárdája végzett. A kupát a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal focicsapata nyerte.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Fotó: Matvan-Királyfi Klára ra., Bendik Zsuzsa – Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal
Forrás: Katasztrófavédelem

Megosztás