Esztergom

Ismét tűzifából építenek adventi koszorút az Esztergomi Bazilikánál

A Főszékesegyházi Plébánia, a Bazilika, a Víziváros és a Szenttamás közössége a tavalyi évhez hasonlóan az idei adventben is szeretne támogatást nyújtani a rászoruló családoknak.

Az Esztergomi Bazilika előtti tér bal oldalán újból nagyméretű adventi koszorút építenek, ahol vasárnaponként imádságot tartanak, majd advent után a tűzifát szétosztják a rászoruló családoknak. A kezdeményezésbe bekapcsolódik az esztergomi görög katolikus, az evangélikus és a református közösség is.

A szükséges tűzifát az esztergomi templomokban az erre a célra szervezett külön gyűjtésből és a rászorulók megsegítésére szánt adományokból kívánják beszerezni.

Amennyiben támogatni szeretné a kezdeményezést, akkor adományát az Esztergom Vár Főszékesegyházi Plébánia 10918001-00000112-39230016 számú bankszámlára tudja utalni „Tűzifa – Lelkünk melege” közleménnyel.

Készpénz befizetésre is van lehetőség, ebben az esetben telefonon (06-30/210-8580) szükséges egyeztetni. Amennyiben egyéb módon (pl. munka, szállítás, szervezés, süti sütés, stb.) tudja segíteni a kezdeményezést szintén a megadott telefonszámon jelentkezhet!