Esztergom

Ajándékgyűjtést szerveznek az Esztergomi Piacon

„Angyalbatyu” címmel a Szent Erzsébet Karitász Esztergom önkéntesei gyűjtést tartanak az Esztergomi Piacon november 25-én, szombaton 7 és 13 óra között.

A felhívás szerint keressetek egy jó állapotban lévő dobozt, majd döntsétek el, hogy fiúnak, vagy lánynak szánjátok az ajándékot. Ezután tegyetek bele bármit, aminek egy gyermek örülhet, viszont kerüljétek a törékeny, folyékony, vagy romlandó termékeket.

A biztonsági ellenőrzés miatt a csomagok átnézésre kerülnek, illetve az önkéntesek egy-egy plusz ajándékot még hozzátehetnek, ezért ne ragasszátok le a dobozt, hanem csak kössétek át szalaggal.

A dobozra jól láthatóan írjátok fel, hogy milyen korú lánynak, vagy fiúnak szánjátok az ajándékot (pl.: „10 éves fiú″ vagy „6 éves lány”).

Amennyiben nem találtok otthon megfelelő dobozt, a gyűjtőpontra vihettek ajándékot, amit majd az önkéntesek bedobozolnak. Illetve, ha több édességet, vagy játékokot ajánlanátok fel, akkor vigyétek el a gyűjtőpontra és azokból is tudnak ajándékcsomagot készíteni további gyermekek számára.

Megosztás